Giroud ei toogi te ära?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique de Marseille
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustaga tundub, et lisajõudu germain-i kõrvale ikkagi ei tooda. sellest on küll kahju, jääb vaid loota, et see saatuslikuks ei saa hooaja kestel.
Aga eile tõmmati siis joon alla suvisele ettevalmistusperioodile, kui viimases kontrollkohtumises tehti pisut pettumust valmistav 1-1 viik Rangersiga Ibroxil. Germain viis Sansoni täpsest tsenderdusest OM-i teise poolaja algul juhtima, kuid endise Spursi mehe Niko Kranjčari täpne karistuslöök tegi õige pea lõppseisuks 1-1.
Suviseks saldoks jäi siis kuus võitu ja üks viik, väravate vahega 15:6. Enim väravaid lõid Germain ja N'Jie, kes mõlemad said kirja neli tabamust. Ocampos järgnes kahega.
Suvine kalender:
1. juuli: Valaisanne - OM 0:2
5. juuli: Sion - OM 2:3
9. juuli: OM - Etoile du Sahel 2:0
12. juuli: OM - FC Viitorul 4:2
15. juuli: OM - Fenerbahce 1:0
18. juuli: OM - Sporting CP 2-1
22. juuli: Rangers FC - OM 1-1
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustGiroud ei toogi te ära?
Algselt postitas metssiga Vaata postitustläks jah ikka nii nagu karta oli, et räägitakse aega on, võtame rahulikult ja lõpuks on hooaeg käes ja mitmed augud endiselt meeskonnas.
Kommentaar
-
Enamasti reservide eest pallinud noor ründaja Antoine Rabillard on vabaks lastud, et mees saaks tasuta Nationalis (3. liiga) palliva Béziers'iga taasliituda, kelle kasvandik ta ka on. Kuigi Rabillard sai vaid viiel korral esindusmeeskonna eest platsile, siis fännide südamesse puges ta selle 96 minuti viigiväravaga Lille`i vastu 2016. aastal Velodrome`il:
Tänud ja kivi kottu uues klubis!
Kommentaar
-
Ilmselt see Bacca/uue ründaja saaga kestab veel suve lõpuni, nii et Bacca, Dembele või kes iganes kolmas jõuab kollase meedia andmetel klubiga mitu korda liituda ja siis jällegi mitte liituda.
Aga teistest uudistest nii palju, et veel üks enamasti reservide eest pallinud mees on Velodrome`i tolmu jalge alt pükimas. Nimelt Uus-Meremaa koondislane Bill Tuiloma on kohe-kohe liitumas 2015. aaata MLS-i meistri Portland Timbersiga.
Bielsa ajal sai Tuiloma ka mõned korrad esindusmeeskonna eest murule, kuid päris OM-i taset siiski välja ei vedanud. Vaadates, kui hea talvel Marseille'st Galaxysse liikunud Romain Alessandrini samas liigas on olnud (19 mänguga 8 väravat ja 8 väravasöötu), siis küll saab ka Bill seal hakkama. Edu!
Lisaks Tuilomale on lahkunud ka teine noor poolkaitsja Saîf-Eddine Khaoui, kes on laenatud uustulnuka Troyes` ridadesse.
Khaoui on minu jaoks paras müstika olnud. Eelmine suvi osteti esiliigaklubist Tour'ist. Neis mängudes, kus hooaja algul peale sai, oli täitsa terav, kuid siis kadus kuudeks reservidesse Garcia tulekuga. Vahepeal sai uuesti proovida ja minu arvates oli taaskord positiivne, kuid taaskord kupatati reservidesse. Ka sel suvel sai kontrollkohtumistes peale ja lõi ka värava, aga jällegi - Garcia temaga ei arvesta. Pisut veider. Aga edu igal juhul Troyes`s.
Täna alustatakse aga oma Euroopa Liiga hooaega, kui 3. kvalifikatsiooniringi avakohtumises võõrustatakse Belgia eelmise hooaja neljandat satsi Oostendet.
Eeldatavad algkoosseisud:
Meite poolt üllatusi ei ole. Vastaseid nii hästi ei tunne, et oskaks väga kommenteerida, aga paar tuttavat nime on küll eesotsas endise PSG ja Lille`i mehe David Rozehnali ning Anderlechti pikaajalise esikinda Silvio Proto. Veel kord, nagu varemgi mainitud - midagi lihtsat tulemas ei ole ja kerget mängu vaevalt oodata on.
Eilsel mängu eelsel pressikonverentsil selgus veel, et uuel hooajal on meeskonna ametlikuks kapteniks Dimitri Payet. Ise oleks eelistanud Mandandat, kes enne Premmi seiklusi aastaid seda ametit pidas, või Thauvini, kes on klubi vaaru piisavalt lojaalsust üles näidanud, et antud positsioon välja teenida, aga käib ka Payet I guess, kes küll oma iseloomu ja omaduste poolest minu jaoks kapteni materjal ei ole.
Kommentaar
-
Fifas ei mängita ja midagi ära ei jää. Alg11 selline nagu oodata oli:
Allez!
OMtv-st saab tasuta mängu vaadata, kel huvi: https://www.om.net/videos/324600/om-...linternational
Kommentaar
-
Pole parimat viisi oma Marseille` karjääri alustamiseks, kui kübaratrikiga kodusel Stade Velodrome`il!
Germaini kübarast võideti siis EL-i 3. ringi avakohtumises Oostende meeskonda 4-2 skooriga. Ühe lisas veel Sanson avapoolajal. Tõrvatilgaks meepotis oli kaks rumalat endale imetud väravat. Esimese puhul tõukas Thauvin oma kastis belglase karistuslöögi ajal pikali ja kinkis vastastele penalti, mille nad ka realiseerisid. Eks see viga pehmevõitu oli aga samas ära anna vastasele põhjust kukkuda ja vilemehele võimalus vilistada. Teine värav tuli Mandanda seiklemisest karistusala joonel, kui vastased kontrasse said ja Musona palli üle Steve`i väravavõrku tõstis.
Üldiselt korralik tulemus , et nädala pärast Belgias koht järgmises ringis kindlustada. Rünnak oli 5+ ja Germain oleks võinud vabalt ühe kübara veel lüüa (korra sai veel latile pihta), kaitse aga logises eesotsas Evraga sama hooga nagu eelmine hooaeg. Ses mõttes pole suvega midagi muutunud. Üks vasakkaitsja ja üks mobiilsem keskkaitsja on ikka meeskonnast puudu.
Kommentaar
-
Olgu, aitab. Mulle on ausalt öeldes koguaeg tundunud, et Germain ei ole (enam) piisavalt "kliiniline finisheerija", et esiründaja kohal vajalikud väravad ära lüüa, kuid hetkeseisuga pean tunnistama, et ta on ikka väga hea täiendus olnud. Ei kahtlegi et tegu on suurepärase mängijaga, kuid ma olen teda ikka korralikult alahinnanud. Gomis who, right?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Valère, mis sul seal kotis on?
Algselt postitas football2u Vaata postitustOlgu, aitab. Mulle on ausalt öeldes koguaeg tundunud, et Germain ei ole (enam) piisavalt "kliiniline finisheerija", et esiründaja kohal vajalikud väravad ära lüüa, kuid hetkeseisuga pean tunnistama, et ta on ikka väga hea täiendus olnud. Ei kahtlegi et tegu on suurepärase mängijaga, kuid ma olen teda ikka korralikult alahinnanud. Gomis who, right?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustOot kas oleks mingi variant tuua celticu Dembele? see oleks ju palju nunnum variantFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustTal on Pariisi veri, ei ta soovi "lōunasse" minna
Eile nuputasin isegi, aga ei meenunud ja tundub, et keegi kunagi varem polnudki enne Germaini oma debüüdil kübaratrikiga maha saanud. Vägev!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar