Kui Kadir läheb ja kedagi keskväljale juurde ei tule, siis mina isiklikult jätaks Amalfitano paigale, sest hooaeg on pikk ja sel korral on ka Meistite Liiga jalgpall taas Velodrome'il. Pikk pink ei tee paha eriti arvestades, et neljal rindel heideldakse.
Eelmine hooaeg jäädi hooaja lõpus pealinlastest maha ühe põhjusena kindlasti õhukese koosseisu tõttu. Mängiti ju nendega nädala jooksul kaks korda (liigas ja karikas), ja kui esimesel korral veel anti väga vihane lahing, siis teises oldi muutumatu koosseisuga mängides väsinud samas, kui PSG teises mängus pea pool koosseisu välja vahetas ilma, et mängukvaliteet neil kannatanud oleks (ühtlane meeskond).
Amalfitano on minu arvates piisavalt hea, et vahetusmehe rolli täita.
Eelmine hooaeg jäädi hooaja lõpus pealinlastest maha ühe põhjusena kindlasti õhukese koosseisu tõttu. Mängiti ju nendega nädala jooksul kaks korda (liigas ja karikas), ja kui esimesel korral veel anti väga vihane lahing, siis teises oldi muutumatu koosseisuga mängides väsinud samas, kui PSG teises mängus pea pool koosseisu välja vahetas ilma, et mängukvaliteet neil kannatanud oleks (ühtlane meeskond).
Amalfitano on minu arvates piisavalt hea, et vahetusmehe rolli täita.
Kommentaar