Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Girondins de Bordeaux
Collapse
X
-
Fännid ka hõiskasid ta nime. Aga see üks punane kaart ei pruugi viimaseks jääda, tunded keevad päris korralikultAlgselt postitas Mask Vaata postitustCarrasso on kunn!
AILTON
Kommentaar
-
Vähemalt lõpetati 3 mänguline kaotusseeria. Väike lohutus ikka.
Natukene kardan, et Bordeaux võib suvel meestest tühjaks voolata, kui Blanc otsustab lahkuda suuremasse klubisse või koondise etteotsa. Gourcuff rääkis, et tema on nõus Blanciga kaasa minema, kui teda vajatakse. Chamakh lahkumine on juba kindel. Fernando lahkumisest räägiti juba möödunud suvel. Diarra, Tremoulinas ja Wendel on ka hetkel kuum kaup.
Loodetavasti Blanc siiski veel vähemalt aastakese püsib ja suudab ka meeskonda koos hoida.
Kommentaar
-
No ma ütleks, et Lyoni Reali nokki löömine Bernabeul andis neile minu silmis (moraalse) õiguse siit paarist edasi minna. Bordoo pole kindlasti vaid õhku täis rehv, kuid lihtsalt sellise rahakotiga ning sellest tulenevalt kvaliteetmeeste arvuga meeskonnas pole võimalik kolme sarja võiduka lõpuni mängida, lõppeks maksis see kätte. Karikas, liiga ja ML, seda kõike on pisut palju tiimi jaoks, mis on nagu Eesti riik pärast oravate rullimist 15 aasta jooksul- liialt õhuke.Algselt postitas dannar Vaata postitustEt keegi valesti aru ei saaks, siis mul pole Lyoni vastu midagi, aga Bordoo eelmine aasta vääris autasu. Samas on Lyon kindlasti meeskond, kes suudab poolfinaalist edasi murda. Bordoo on aga nagu suure auguga rehv, mis kiirelt tühjeneb."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar