Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

lihtsalt uudsihimust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Devil
    replied
    Replying to Topic \'lihtsa

Originally posted by treze

coco sa see ronaldinnho vänn jah ise seda venda eriti ei seedi aga igal vennal oma maitse
    logish et sa ei seedi, Ronaldinho pole sinu jaoks ju piisavalt ilus ... sinu lemmikud on ju jubedad ilueedid ... Trezegöö ja prints Del Piero. Ahjaa kindlasti sulle ei meeldi ka see, et ta paremini mängib sinu ilueedidest

To Epic: jälle yks asjalik postitus jah ? ... btw ta ei hakka Interisse veel siirduma ... aga itaalias tahaks ta küll mängida ja interi vastu pole tal midagi, kuid eks näeb mis aeg toob.

Prantsusmaast veel niipalju et mina ootan liiga võitu Lyonilt ... neid olen alati konnasööjate klubidest eelistanud

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Replying to Topic \'lihtsalt uudsihimust\'

Ronaldinho hakkab Interisse siirduma

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Vastus teemale 'lihtsalt uudsihimust'

coco sa see ronaldinnho vänn jah ise seda venda eriti ei seedi aga igal vennal oma maitse

Leave a comment:

• coco
    replied
    Eks saab ikka prantsuse liigat kah jälgitud vahelduva eduga.Isiklikult olen PSG poolt aga ei usu siiski et nad veel sellel aastal meistriks tulevad, kuigi uus ost Aloisio(st. Etienne`ist)paistab päris heas hoos olevat.Sellegipoolest ennustaks Lyoni võitu.eriti naerma ajab kui vaadata pärast esimesi mänge prantsusmaa liiga tabelipõhja kust rõõmsalt vaatavad vastu sellised meeskonnad nagu eelmise aasta meister Nantes,Marseille ja Monaco.kahjuks ei ole mul mingit x jalkakanalit.krdi starman ei või Futbol`igi näidata

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Eespool olnud Kaareli kokkuvõttele liigast lisax ,et kuna Marlet läx Lyonist ,siis asemele saavad(või juba said) Nantesi rivistuses ära mainitud mehe Carrieri.

Leave a comment:

• Jeeg
    replied
    Anelka ikkagi? Anelka on juba varju jäänud tänu oma jubedale jonnakusele, mille läbi ta ei suutnud kohe omae klubi valida, igatahes PSG teevad minu meelest see hoaoeg eriti tugevaks hopis Dehu, Ronaldinho jne...
    PSG on väga targalt ostnud see hooaeg

Leave a comment:

• Manchester
    replied
    Prantsuse liigat vaatan Eurogoalsist.
    Nii et olen kursis.

PSG. võix tulla championiks , Anelka ikkagi

Leave a comment:

• -Loom-
    replied

minul polegi kodus sellist kahju:P

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    kuradi hea telekas sul martin. oleks mul ka selline kust ainult jalka tuleb.

Leave a comment:

• apunkto
    replied
    Niipalju, kui mina kuulnud olen, tegid peale Monaco pakkumise veel Bolton ja Southampton..

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Njah

Minu probleem seisneb pigem selles, et ma ei suuda valida millist mängu ma vaadata soovin. Nimelt asetseb mu kodus selline telekast, mis Prantsusmaa liiga ajal n"itab korraga umbes viite meistriliiga mängu korraga otseülekandes. Seega pean valima, kuid kunagi ei suuda nagu normaalselt.

Loomulikult nädalavahetustel saab prantslaste Canal+ ka vahtida, seega Prantsusmaa liigat saan küll täiega, kuigi minu jaoks see nii atraktiivne siiski pole.

Samas ära ka ei ütle :P

Leave a comment:

• moochie
    replied
    Mix ta Boltonisse pidi minema?
    Äkki ikka Fulham-i?

btw,mix mul kakas postitust korraga tulid?

Leave a comment:

• apunkto
    replied
    bierhoff ja Monacos, kahju, et ta Boltonisse ei läinud, Monaco eriline tegija ei ole.

Leave a comment:

• moochie
    replied
    Värske uudis veel Monaco kohta, et Oliver Bierhoff läheb aastaks sinna.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Prantsuse liiga on alati väga tasavägine, tihti on esikuuuik ka hooaja lõpupoole punktide poolest üsna lähestikku, tõsi eelmine aasta valitses Nantes.

Põhifavoriidid:

Nantes - tugev, ühtlane meeskond. Palju häid noori, eesotsas selle Tonga ründaja Maham Vahiruaga. Suurepärane väravaht ning keskvälja mängujuht Eric Carriere. Ründes lööb väravaid rumeenlane Viorel Moldovan. Uut hooaega on Kanaarid aga kehvalt alustanud.

Lyon Üks liiga peafavoriite, tugev koosseis, võtmemängijad mängujuht Vikash Dhorasoo ning ründajad Sonny Andersson ja Steve Marlet, kes tõsi ilmselt peagi Fulhamisse müüakse.

Bordeaux Kolme aasta tagune meister. Võtmemehed Prantsuse koondislased väravavaht Urlich Rame ja Christophe Dugarry ning Potugali ründaja Pauleta, kes ka Eestile Kadriorus värava lõi.

Marseille Vahepealsetest majandusraskustest on ilmselt üle saadud, suuresti tänu varasema omaniku, skandaalse Bernard Tapie tagasitulekule. Tänu Tapie autoritaarse juhtimisstiili tõttu on kaheks kuu jookul juba kaks peatreenerit pidanud lahkma.

PSG Eelmisel hooajal kalleid oste teinud PSG kõrbes täielikult, jäädes tabeli keskossa. Nicolas Anelka naases esialgsesse koduklubisse, lisaks saadi Brasiilia noor komeet Ronaldinho, kes liitub teise brassiründaja Christianiga. Koosseis tugev, saab näha kas teistkordselt peatreener olev Luiz Fernandez mehed mängima paneb.

LensNelja aasta tegune meister on hooaega võimsalt alustanud, mis on ehk mõneti üllatav, koosseis neil väga tugev pole, saab näha, kas nad ka terve hooaja edukalt mängivad.

Monaco Kahe aasta tagune meister palkas meeskonda juhtima endise Prantsuse koondise kapteni Didier Deschamps´i ning aeg näitab, kas ta ka platsi kõrval sama edukas, kui platsil on. Peale meistritiitli võitmist müüdi David Trezegeut Juvesse ja Barthez Manusse ning eelmine hooaeg oligi meeskond hamutu, jäädes tabeli keskossa.

Leave a comment:

Working...
X