Algselt postitas Rocheteau
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lille OSC
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMilan vaevalt nii rikas klubi on, et 15 mil varuväravavahi eest maksaks. Et jah, ma pigem kaldun arvama, et kui siit vv tuuakse, siis DRumma läheb minema. Aga näis, alati võimalik, et käib mingi kõvatamine ja pärast makstakse ikka soovitud summa Raiolale.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa läksin eile magama teadmisega, et Lille'ga on vsjoo. Päris korralik comeback.
Maignani eest 15M on selgelt liiga vähe. See kolmega korrutamine annaks natuke reaalsema summa välja jah. Tegemist väga soliidse väravavahiga, suvel oli väidetavalt ka Chelsea radaril, kuid valiti siiski Rennes'st Mendy.
Kommentaar
-
Türgi duo eile jälle toimetas.
Ilmaz 2 väravat +1 sööt
Yazici 1 sööt vahetusest
Lille on järele jäänud 4 kohtumist pidada.Kui esimesed kaks kohtumist suudetakse võita, siis võib rahad nende tiitlile juba panna.
01.05. 22:00 Lille Nice
07.05. 22:00 Lens Lille
16.05. 22:00 Lille St Etienne
23.05. 22:00 Angers LilleFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Täna õhtul mäng Lensi vastu võõrsil. Sügisel võideti Lensi lausa 4-0. Kas ka seekord saab nii kerge olema? Isiklikult ma kahtlen, sest Lens võitleb EL koha pärast ning annab korraliku lahingu ma usun. PSG vastu näiteks oli Lens päris hea. Fofana vs Andre/Soumare saab põnev keskväljal olema.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust10 aastat tagasi võitis Lille PSG ja kindlustas meistritiitli, siis karjusin hääle kähedaks ja üleüldse. Nüüd on selle rolli üks sinine inglise klubi üle võtnud. Ilmselt vaatan nüüd esmakordselt selle aja järel nende mängu (või palju laseb Setanta seda mängu ja palju muid episoode).Kōikidest mängudest väravad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustNii on päris äge vaadata neutraalsel fännil nagu setantas praegu nähaKōikidest mängudest väravad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNäe, see jorss, kes 10 aastat tagasi PSG-d juhendas, on nüüd vist Nantes'i peatreener!Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar