Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

DFB Pokal 2002/2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'DFB Pokal 2002/2003\'

Originally posted by euro_boss

See on nüüd siis küll hea uudis et Bayern edasi sai- panevad kinni ära ka!
    Ma ei saa aru aint miks Deisler Scholli asemel vahetati sest mõni aeg tagasi näitas küll Deisler võrreldes Scholliga palju kehvemaid mänge aga ma ei tea mis praegu tegelikult on(kui heas vormis Deisler on)! Siis hea on see et Elber on jälle vormis mitte nagu hooaja algul kus ta ei olnud minu arvates küll just enda tasemel ja PS! Kas mull aint tundub nii et Ballack ei sära just nii kui Leverkuusenis(ma ei pea silmas seda et ta väravaid ei löö nii-palju, sest Bayernis on tal natuke ju teine roll siiski)- ei ole teda platsil nii-palju näha! Aga ma arvan siiski et see aint tundub mulle nii- muide Ballackist on saanud minujaoks üks lemmikumaid keskväljamehi enne seda (Ballackit) oli kahtlematta selleks Effenberg.

Huvitav veel, miks Beckenbauer platsile ei saanud. Mõni aeg tagasi olla mees heas vormis olnud...
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Originally posted by silverman

Huvitav veel, miks Beckenbauer platsile ei saanud. Mõni aeg tagasi olla mees heas vormis olnud...

eino-leino, Ma jumala kindlasti pidasin silmas ju mingi üleeelmise hooaja alguses peetud mänge

Kommentaar

Originally posted by euro_boss

Originally posted by silverman

eino-leino, Ma jumala kindlasti pidasin silmas ju mingi üleeelmise hooaja alguses peetud mänge

Ma loodan et sa saad ikka aru, et see \"hea uudis\" on 2 kuu vanune.
        Algkoosseisus platsile tulemine ja seal 79 minutit viibimine ei näita just kehva vormi.
        Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Rahu sõbrad. euro_boss - on jah praegu suhteliselt mitteoperatiivne info Bayerni finaalipääs, mõne aja tagant pärit teine juba. Väike soovitus - kui sa millestki kirjutad, siis vaata, kas on ikka mõtet. St kirjutamine pole keelatud, aga proovime siiski kõigepealt läbi mõelda, mida öelda tahame ja kui on see öeldav nüüd niiväga oluline polegi, siis parem jätame ütlemata.
          Ja silverman suhtume vähemalt esialgu noorde hüperaktiivsesse netikasutajasse heatahtlikult ja jagame esialgu sõbralikke soovitusi. Kuid eks irooniagi ole teinekord vägagi omal kohal
          ¡No Pasarán!

Kommentaar

Pisuke info siis ka siia, ehkki hilinenult.
            Laupäeva õhtul tuli Berliinis 70.000 pealtvaataja ees tänavuseks Saksamaa karikavõitjaks Bayern München, kellele see oli juba 11. kord seda karikat tõsta. Ühtlasi saavutas Bayern ajaloo neljanda \'duubli\' ehk suutis võita ühel aastal karikasarja ja liiga.
            Mängu ma ise ei näinud, ainult lühikest kokkuvõtet sellest ja tulemust, kuid nii palju kui kuulnud olen, siis oli Bayern selles mängus siiski oma klass ja otsustas mängu sisuliselt esimese kümne minutiga, kui mindi ette juba 2:0.
            Bayerni eest tegid laupäeval oma karjääri viimased mängud sisse vahetatud Fink ja Tarnat.
            Allpool pisuke statistika:

Bayern München: Kahn - Kuffour, T. Linke - Sagnol, Lizarazu - Jeremies - Hargreaves, Ballack, Zé Roberto - Pizarro, Elber
            1. FC Kaiserslautern: Wiese - H. Koch, Klos, Lembi, Tchato - Anfang - Hristov - Lincoln - Klose, Dominguez - Lokvenc

Väravad: 1:0 Ballack (3., eeltöö Hargreaves), 2:0 Ballack (10., penalti, selle teenis Hargreaves), 3:0 Pizarro (50., eeltöö Ballack), 3:1 Klose (79., eeltöö Tchato)

Vahetused: 76. Fink (Jeremies), 76. Scholl (Zé Roberto), 84. Tarnat (Lizarazu) - 46. Riedl (H. Koch), 63. Timm (Lincoln), 81. Teber (Dominguez)
            Pealtvaatajaid: 70490
            Punane kaart: Hristov (78., jõhker viga)
            Kollased kaardid: Jeremies - Anfang, H. Koch, Klose
            ¡No Pasarán!

Kommentaar

ma ei oska muud öelda kui et jesssssss- tuli mis tulema pidi

Kommentaar

Working...
              X