320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Werder Bremen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Kurat ja põrgu! Mis siis täna juhtus?

    Kommentaar


      #92
      Muidugi on seal terve rida supermängijaid. Isiklikult jah tõstaks Klose, Fringsi ja Diego ning Borowski mängijaoskusi. Wiese kipub siiski tähtsates mängudes närvi kaotama :S
      Maailmameistrid!!

      Kommentaar


        #93
        Kalmaar ja mikk4 ja nii, ma ei ole küll moderaator ega midagi siin, aga isiklikult ootaks siiski vähe asisemat dialoogi siin... ja mujalgi ehk.

        Aga mis juhtus? Ei ole väga kerge küsimus. Kuna täna oli see päev, mil skint tegi Weserstadioni ära (väga vähe maganuna, paljude Becksidega ja arvatavasti haiglasena), siis ehk ei ole minu vastused võrreldes teleülekannet näinutega päris samad, ent missealsikka.

        Kõige lihtsam vastus oleks see, et Werderi mängijad esinesid alla oma võimete - minu silmis eriti Baumann, Frings, Diego ehk siis keskväli + rünnakki polnud just päris see, kuigi siin tekib küsimus kanast ja munast... Lisaks kaitses Cottbus väga efektiivselt ja hästi, kompaktselt oleks ka vast hea sõna... igatahes ei tekkinud väga palju ruumi keskelt läbi mängimiseks Bremeni mängijatel ning kui üritati äärtest, siis ega sealtki väga korralikke tsenderdusi või läbimängimisi sooritada suudetud. Ja Cottbusi värava puhul jäi Wome kahe ründaja vastu oma alas üksinda ning ründajal jäi piisavalt ruumi, et pall täpselt posti kõrvale suunata. Viimastes mängudes Werderit ehk pisutki abistanud õnnejumalat polnud aga täna kohal - ükski rikoššett ei aidanud palli väravasse, Cottbusi kaitse eksimused olid marginaalsed, kohtunik ei teinudki väga palju kasulikke otsuseid (vaieldav punkt, ehk allpool pikemalt).

        Novot, mainitud keskväli ei olnud päris sellel tasemel, kus neid viimastes mängudes harjunud nägema: söödupraaki tuli ette palju, eriti Fringsi puhul (ning hilisemast on meeles nt Almeida ülilihtsas olukorras täiesti "põõsasse" löödud pall). Mis tekitab kohe küsimuse Borowski kohta... mina nägin teda treeningul juba oma paar nädalat tagasi. Aga ju see põlv vms polnud siis ikka veel päris korras.

        Kohtunik - jah, võitu ei tulnud, tuleb ju hakata kohtuniku kallal võtma. Kuid samas ei, kindlasti mitte ei saa teda süüdistada punktide kaotuses, aga kui nüüd aus olla, siis oli ta ikka piisavalt s.tt küll. Alguses jagas väga lahkelt külla sõitnutele kaarte, pärastpoole aga Bremeni mängijad kindlate ja karmide vigade eest ei saanud midagi. Ja näiteks Mertesackeri olukord, kui maas tõmmeldes vastasega midagis sündis... ja Wiese ja too penalti hõng? No ei tea, Sportschaud näen vast millalgi hiljem tõmmatuna, aga kokkuvõttes polnud kohtunikul mingit liini minu meelest.

        Staadionist. Olin valmis nägema pea jooksuradasid jms (või no pisut liialdan), selles suhtes oli ilus üllatus. Üldiselt esmamuljel ei jäänud Weserstadion kuidagi alla mõnele uhkele Inglismaa staadionile, ilus ja suur ja ekraanid ja puha. Ei saa kurta. Kurta võiks aga selle üle, et kitsaskohti ikka oli. Seekord nt sõna otseses mõttes elik tropitunnet sai kogeda mitmeski kohas. Eriti WC-teema koha pealt, kuna mingi väääga suure hulga rahva peale (äkki kogu Westtribüne) õnnestus leida vaid üks meeste tualetruum (kui seda nii nimetada saab, sest väga lahe see ei olnud), kuhu poolajal suundus meeletu saba. Loomulikult polnud tegu Inglismaalt tuntud pika rennisüsteemiga, no ehk rennisüsteem siiski, aga mitte pikk. Kohalikele tundus kogu see õlgõlatunne meeldivat või siis vähemalt nalja tegevat. Ei kujuta ette, kas see ongi nii või mingi ajutisus? Ok, see selleks. Kokkuvõttes asine staadion.

        Publikust. 39,222 vist. Ja ei, ma ei olnud Ostkurvel. Kuna piletiasja võtsin kätte üsna hilja, siis olin nõus pea kõigega, mille puhul ei pea sõitma pileti saamiseks kuhugi Osnabrücki või nii, seega 2 piletit €35 eest Lõunasse võõrsilfännide lähedusse tundus täiesti hea pakkumine. Jah, esimene asi, mis väga meeldis, oli see, et viiv enne mängu algust pandi peale lugu (klubi (mitte ametlik?) hümn?) ja kogu staadion tõstis oma sallid peakohale ja laulis ka pisut kaasa... pilt oli igatahes ilus! Siis hunnik igasuguseid lippe, normaalne. Helitegemine, kaasaelamine ja laulude arvukus - esimesel poolajal rahuldav, teisel hea... seda siis kokkuvõttes, kuigi loomulikult olid peamised saundiallikad minu vastas. Kui mitte arvestada Cottbusi fänne, kes ka päris hästi kõlasid. Niiet kokkuvõttes normaalne, kui mitte lahe...

        Üks pildinäide ka.

        Kommentaar


          #94
          3 punkti, aga ei midagi hiilgavat. Samasugune pusimine nagu laupäeval, viigist päästis vaid kohtunikebrigaad, kes vilistas Nürnbergile paar mitte-suluseisu ära ja andis mõne kergekäelise vea. Jah, lõpuks küll parandati end ja Mertesackeri kõrge jalg karistusala piiril vastase pea vastas tähendas penaltit, kuid ei muutnud see midagi... kuigi seda löönud Banovic tundus küll arvavat, et tegu on match-winneriga. Ahjaa, kokkuvõttes tundub ka Bundesligas kohtunikega paras probleem olevat, sest nädalavahetuse Sportstudio kokkuvõttes toodi välja päris mitu viga suluseisu vilistamisel, tänanegi oli täiesti koomiline. Noja kuidas oleks ma peaaegu unustanud Naldo täklingu, mis oli üsna penalti hõngu...

          Werderi väravad Fringsilt ja Diegolt. Esimese puhul tormas Diegole peale 3-4 FCN kaitsjat ja kui see tegi paar imeliigutust ja söötis palli Fringsile, siis viimast jäi katma vaid üks mees - loomulikult väike pete tekitas võimaluse pealelöömiseks. Löök ise oli loomulikult filigraanne: karistusala joonest paar meetrit eemal, mitte väga tugev, kuid maapõrkega täpselt postist sisse. Diego tulistas karistuslöögist ja mitte vähem filigraanselt, erinevus vaid selles, et ees oli müür ja maapõrkest polnud haisugi, pigem lõhnas ristnurga järgi.

          Almeida tahaks ma ära saata. Jah, naljakas oli küll vaadata, kuidas mees 3 sekundit pärast olukorra lõppu vastasele jalga koksab (mitte küll jõhkralt, aga parasjagu tugevalt), kuid huumorit võiks teha mujal. Samas ründejõudu oleks siiski nagu vaja, sest Klasnic pole ka mingis hiilgavas vormis, Hunt ei tundu jätkuvalt maailma parima ründajana mitte ja Zidanist väga ei tea. Samas 14 erinevat meest BL-is tänavu jala valgeks saanud, viimati Frings. Mõnna. Oktoobri taset tahaks siiski näha.

          Kommentaar


            #95
            Ausaltöeldes oli seda arvata ja oodata. Teenitud kaotus. Peaaegu.

            Selgeks sai, et Werderi fännid polegi Womed niisama patuoinaks valinud, vaid et ta ongi lihtsalt kehv. Mõned mängud siiski õnnestuvad. Täna mitte. Esimene värav... ei olnud hea tegutsemine. Jõudsin veel mõelda, et Naldo teinuks veel päästva tacklingu, Wome lonkis niisama tagasi (no ok, v-o veidi survestas ründajat). Ja ega Fritzi clearence'iüritus ka päris see olnud. Üleüldse, seni kindlana tundunud kaitse eksis lubamatult palju. Ka Mertesacker. Aeglane mõneski olukorras. Bvb teise väravagi puhul saaks süüdlasi otsida, aga ma ei viitsinud eriti... Vranjes ehk? Noja kolmas oli see, mis eelmises mängus tulemata jäi ja mida Wome ei teinud kohtumise alguses - Naldo põhjustatud penalt. Õige otsus.

            Keskväli - nii ja naa. Otseselt midagi väga halba ju öelda saa, kuid oktoobri esitustega ei anna võrrelda. Nojah, Schulle tuli alles vigastusest tagasi, Vranjes kogub ikka veel mängupraktikat ja Diego-Frings on a) väsinud tihedast graafikust b) mõtetega koondisekutse juures. Nii äkki?

            Rünnakust, Klose on põhimõtteliselt siiski ainuke maailmaklassist mängija sel positsioonil. Temale miskil hetkel tehtud viga oli kahtlemata viga, kaartki oli õigel kohal. Küsimus jäi vaid õhku selles osas, kas tegu oli kollase või punase kaardi olukorraga. Kommentaator pakkus väljendit "dunkelgelbe". Suht õigus tal. Noja see värav oli ka hea ründaja stiilinäide: mitme mehe vahelt läbi pusida ja petta ja siis raskest olukorrast tahanurka. Mitte et ta teised olukorrad täna nii hästi lahendanud oleks, aga vähemalt üritus oli omal kohal. Ehk saab sedasama öelda ka Hunti kohta, kuid ainult üritamisest jääb väheks. Ok, sööte tuli ka paar asist, kuid kokkuvõttes, nagu juba enne olen maininud, midagi jääb puudu.

            Et mitte liiga pessimistlikuks minna, siis tuleb mainida, et 1-2 seisul saadi ikka paras surve peale. Almeida pealöögi hetkel olin kindel, et nüüd on viik käes. Paraku mitte, korralik tõrje, kuigi löökki läks suht keskele. TomBo tagasitulek tegi ka rõõmu, paar ohtlikku liigutust tegi temagi, ehkki too dive oli kole. Nagu ka Diego mõned kukkumised, tegelt isegi hullem.

            Niiet käes on aeg midagi muuta. Või oli see juba paar mängu tagasi? Muidu võib juhtuda, et Stuttgart läheb mööda ja eemalegi. Kuigi eks Hannover ürita ka Bayerni võidu kiiluvees. Ootame pühapäevani.

            Kommentaar


              #96
              Ma usun, et bremenlased loodavad õigustatault Hannoveri peale. See sats tegi juba enne Bayernit kaks-kolm head mängu ja see tõus on arusaadav arvestades madalseisu, mis oli umbes kuu aega alates Mertesackeri lahkumisest.

              Kommentaar


                #97
                Minu arvates Naldo penalti küll õigustatud polnud. Selgelt läks esimesena pallile, mille ta ka ära lõi ning siis tegi Valdez Lufthansa tüübis õhulennu. Muidugi Borussia võitis teenitult ning eelkõige oli seda võitu väärt see pika nimega väravavaht, kes imeasju vahel tegi.

                Kommentaar


                  #98
                  Enne kui Naldo "esimesena pallile läks", lükkas Valdez ilusasti palli varbaga ära. Ja kuigi kontakt mängijate vahel oli pea olematu ja endise Werderi mängija kukkumine suht teatraalne, ei olnud kohtunikul suurt valikut.

                  BVB pika nimega väravavaht, Weidenfeller, minu arust midagi väga erilist või ilusat peale Almeida pealöögi ära lükkamise ei teinud. Kõik muud üritused pigem põrkusid vastu teda... jajaah, hea positsioonivalik.

                  Vaadake või seda kokkuvõtet.

                  Kommentaar


                    #99
                    Algselt postitas skint Vaata postitust
                    Enne kui Naldo "esimesena pallile läks", lükkas Valdez ilusasti palli varbaga ära. Ja kuigi kontakt mängijate vahel oli pea olematu ja endise Werderi mängija kukkumine suht teatraalne, ei olnud kohtunikul suurt valikut.

                    BVB pika nimega väravavaht, Weidenfeller, minu arust midagi väga erilist või ilusat peale Almeida pealöögi ära lükkamise ei teinud. Kõik muud üritused pigem põrkusid vastu teda... jajaah, hea positsioonivalik.

                    Vaadake või seda kokkuvõtet.
                    mulle tundus ka kordust vaadates, et Naldo puutus palli, mitte ei löönud Valdez seda ainuisikuliselt minema

                    Kommentaar


                      Nii, hoidsime värava puhtana. Tänud eeskätt Wiesele ja kogu meeskonnale.

                      Kommentaar


                        Wieset väga tänama ei peakski, mina vähemalt mingeid supertõrjeid ei mäleta - lihtsalt korralik partii. Keskkaitsjad olid eriti tasemel, ka Frings ja Diegogi vast. No peaaegu nagu alati.

                        Praegu peab kordama mõtet, mis esimese Barca mängu puhul tekkis - loodame, et see Messi hiline viigivärav nüüd kätte ei maksa... Ei tea, kas ka mängijad, aga vähemalt fännid võtsid antud viiki küll võiduna ja olid üsna juubeldavas meeleolus (isegi päevi hiljem), äkki oleks siiski pidanud sarnaselt minule nägema kahte kaotsiläinud punkti... ehk siis rohkem usku! Millest võib järeldada, et viik Nou Campilt ka ära tuleb.

                        Kommentaar


                          Zweite Liga, Hamburg ist dabei! Bochumi tabamused tegid vist enamusele pea samasuurt rõõmu kui Werderi enda väravad... ja panid mainitet viisijuppi laulma.

                          Pikalt ei viitsi ja polegi mõtet siin, aga lihtsalt eelmise nädala valguses tuleb siiski öelda, et ka BL "fännisektori(te)s" on lahe. Antud juhul siis Weserstadioni Ostkurvel. Eriti kui väravad lüüakse sinnapoole.

                          Mängust niipalju, et Werder oli tuntavalt üle. Võiks isegi öelda, et kontrollis pidevalt mängu, Hertha küll mõned olukorrad lõi, kuid Wiese oli omal kohal. Simunici koll oli vist üsna kahtlase pusimise tulemus. Diego penaltile (mis ka minu puhul esmakordselt jäädvustatud liikuva pildina sai) eelnenud sündmus vist ikka oli käsi, kuigi ilma telepildita kindel olla saa. Samas Klose kollid olid superründaja hea töö tulemused selgelt.

                          Kommentaar


                            Kas see Werderi homne vastane on tugev?

                            Kommentaar


                              BLi keskmik. Sellest hooajast Eintrachti kohta muud polegi nagu meelde jäänud kui see, et jaapanlane tõi majanduspealinna mitu olulist võitu järjest.

                              Kommentaar


                                aga no mix neil nii palju viike on?Asi on kahtlane

                                Kommentaar

                                Working...
                                X