320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väiksed klubid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Vähemalt peatreeneri nimi on tuntud neil.

    Kommentaar


      #17
      Korralik lugu + asjalikud kommentaarid ühest Saksa kõige kummalisemast fänniskeenest, nimelt Leipzigi omast. Suur linn ja sügavad vutitraditsioonid, aga parim klubi on neljandas mängiv katseklaasiklubi RB Leipzig (ehk siis Red Bulli kontserni käepikendus). RB on hakanud tasapisi pealtvaatajaid meelitama, sest vanad tegijad on täiskiirusel vastu seina põrutanud ja tubli osa allesjäänud fännidest laseb meelsasti rusikad käiku. Kunagine eurokarika finalist Lok mängib viiendas liigas, kahekordne DDR-i meister Chemie (vahepeal Sachsen Leipzig) on aga pärast pankrotti pooldunud kaheks ja mõlemad järjepidevuse taotlejad madistavad veel korrus allpool. Päris põhjast on end tasapisi kuskile üheksanda liiga kanti üles töötanud Roter Stern Leipzig, kes vastukaaluks teistele koondab paras ports vasakpoolseid ja anarhiste.

      RB eesmärk on jõuda Bundesligasse ja CL-i, praegu ollakse pärast mullust pettumust Regionalliga põhjatsoonis (Teever teatavasti sama astme lõunatsoonis) esimesed. Võrdlused Hoffenheimiga on kerged tulema, vahe on aga ehk selles, et Hoppi näol on siiski tegemist oma kandi poisiga. RB-d rahastatakse jokk-skeemidega Austriast ja see on päris selge turundusprojekt, mis ühel hetkel võidakse lihtsalt kinni panda, teisest küljest on Leipzigi vutipubliku nälg tippjalgpalli järele ilmselge. Leverkuseni, Wolfsburgi ja Hoffenheimi taolistega ollakse ka vist tasapisi harjunud, mistõttu tasub just limonaadiklubi arenguid hoolikalt jälgida..
      http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

      Kommentaar


        #18
        Huvitav lugu Jena linnast. Nimelt tabas Saksamaa idaosa juuni alguses sajandi suurim üleujutus. Muuhulgas sai tugevalt kannatada Jenas asuv Ernst-Abbe Sportfeld, kus mängivad enda kodumängud 3.Ligas paiknev Carl Zeiss Jena ning Regionalliigas mängiv SV Schott Jena. Just viimane sai karikaloosis unelmate vastase- HSV. Veel mõned nädalad tagasi polnud aga sugugi kindel, kas väikeklubi saab oma elu mängu kodustaadionil pidada või tuleb see viia hoopis Hallesse või Leipzigisse üle. Nimelt avastati pärast üleujutust järgnenud kontrolli käigus, et umbes 35% 39 aastat tagasi paigaldatud neljast valgustipostist on läbiroostetanud ning kujutavad endast vägagi tõsist ohtu. Lisaks kahjustas vesi oluliselt staadioni siseruume, kus käivad veel praeguseni renoveerimistööd. Staadioni haldaja sõnul võinuks asi veelgi hullem olla, aga neid päästis staadioni hea planeering. Nimelt sai suurem osa veest läbi staadioniväravate uuesti ära voolata ning ei jäänud mitmeteks päevadeks väljakule seisma. See kahjustanuks veelgi murukatet ning siseruume. Kui mõned mädalad tagasi oli mängu toimumine kahtluse all, siis nüüd on selge, et klubi võib oma kodumängu siiski Jenas pidada. Tänu sadade vabatahtlike heale tööle on kõik vajalik piisaval määral korda saadud. Kuigi valgustuse ehitus alles käib ja staadion meenutab pigem ehitusplatsi, lubab haldaja, et vähemalt murukatte kohapealt on garanteeritud Bundesliga tase.

        Natuke pildimaterjali ka milline staadion vahetult pärast üleujutust välja nägi ning milline on olukord nüüd.






        Kommentaar


          #19
          Kreisliga B sats TC Freisenbruch tegi selle lõpuks ära - Football Manager päriselus.
          Vaid viieka eest kuus oled sama kõva tegija kui Tuchel või Ancelotti.

          Magava kauboi suhu viski ei jookse.

          Kommentaar

          Working...
          X