Neuer Neuer Neuer, super tõrjed. Suudaks nüüd ees ka natuke teravam olla ja kõik veel võimalik
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Schalke 04
Collapse
X
-
Olen küll kibestunud Interi fänn, aga kas seal Schalke tiimis on tõesti midagi, millega nad oleks (olnud) võimelised korralikust tipptiimist (Inter seda kahjuks ei olnud oma olematu mängustiiliga) mööda minema.
Neuer, Raul küll... siis on mingid teise järgu üle keskmise mängijad nagu Farfan, Jurado jms, kes teevad kuus üks-kaks head mängu... ja noored mehed, kelle ajad võivad veel ees olla... ning üks vanur ja mõned päris keskpärased mehed (Edu näiteks ei avalda mulle absoluutselt mingit muljet... juba kehaehituselt, ilma mängu nägemata, tundub selline mees, et ei ole ei tehnikat ega kiirust).sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustFinaalisaaja otsustatakse kahjuks juba esimese poolajaga ära ja Schalke selleks ei ole.
[img]pigilinnupilt[/img]
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustHuvitav, mis sellest meeskonnast alles jääb, kui Neuer ära peaks minema suvel...
Kommentaar
-
60 - Schalke's Manuel Neuer had more touches (60) v MUFC then strikers Raul (28) & Edu (30) added together (58). Busy"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustOlen küll kibestunud Interi fänn, aga kas seal Schalke tiimis on tõesti midagi, millega nad oleks (olnud) võimelised korralikust tipptiimist (Inter seda kahjuks ei olnud oma olematu mängustiiliga) mööda minema.
Neuer, Raul küll... siis on mingid teise järgu üle keskmise mängijad nagu Farfan, Jurado jms, kes teevad kuus üks-kaks head mängu... ja noored mehed, kelle ajad võivad veel ees olla... ning üks vanur ja mõned päris keskpärased mehed (Edu näiteks ei avalda mulle absoluutselt mingit muljet... juba kehaehituselt, ilma mängu nägemata, tundub selline mees, et ei ole ei tehnikat ega kiirust).
Ja täna polnud lihtsalt üks kehv mäng - nad on 10ndad Bundesligas ja ma usun, et Ragnick teeb järgmiseks aastaks korraliku satsi sellest pundist. Väravavahi leidmine pole Saksamaal suur probleem kunagi olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustSamas sellise mänguga, mida täna United näitas, pole ei Reali ega Barcelona vastu just erilisi väljavaateid väravat lüüa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar