Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Schalke 04
Collapse
X
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustVähemalt see on kindel, et nii sitasti nagu Neverkusenil läks, ei saa juhtuda.
Algselt postitas jürks Vaata postitustLoodame parimat täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustLoodame parimat täna. Vähemalt see on kindel, et nii sitasti nagu Neverkusenil läks, ei saa juhtuda.
sigpic
Kommentaar
-
Tõesti, lootus veel Schaiße 04-l elab. Täna sai hea soojenduse Fährmann väravasuul kätte ning juba laupäeval ootab sama tihe pallide välja korjamine Allianzil.
Aa ei tegelt, Santana ära enam jalgpalli mängimisega tegele.
Real võis 6 tükki lüüa, aga Klaas lõi ikka mängu ilusaima. Suusahüpetes saaks selle soorituse eest hea stiilihinde. Kahju, et jalgpallis ilu eest boonust ei anta.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMiks nii perse läks?
Kommentaar
-
Okei. Ma ei näinud Reali mängu ega nüüd Bayerni mängu. Aga ehk on siin keegi, kes nägi neid mõlemaid ja oskab mulle seletada kumb variant hetkel pädeb:
a) Schalke meeskond tervikuna ongi nii mannetu kaitses, et lihtsalt ei suuda parema klassiga meeskondade vastu adekvaatselt kaitsta. Oskused ei luba.
b) Schalke meeskond, aga eriti ebapädev treener kujutavad ette, et neil on piisavalt klassi ka Reali ja Bayerni vastu mängima minna ning tänu sellele tekib taga nii palju ruumi, et see kasutatakse momentaalselt ära.
Mulle nagu ei mahu pähe, kuidas võib üks meeskond pärast sellist täislaskmist mõned päevad hiljem täpselt sama teha. Tra, pane see tuba kinni ja istu kasvõi kaitses. Selle asemel korjatakse iga teine värava poole saadetud pall võrgust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar