320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Schalke 04

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Eile pärastlõunal mindi Veltins Arenal vastamisi tugeva Hannoveriga, kahjuks tuli oodatud tul... Oota, Schalke... võitis? Sellist asja minu skriptis kirjas polnud. 3-2 oli lõppskoor, kuid mäng oli piisavalt kaootiline mõlemalt poolt, et oleks võinud olla ka 5-4, 3-6, 7-8 või mida iganes. Kumbki ei mänginud minu arust hästi, aga Schalkel oli seekord lihtsalt roppumoodi õnne, peamiselt esimese kahe väravaga, kus Lasme seisis täpselt õiges kohas ja Lino sai kaugelt virutada. Karaman (loe kui: Messi) on ikka vägev atleet küll. Kaitsemänguga on aga suuri-suuri probleeme. Mingil põhjusel meeldib kõikidele treeneritele Poola vanaisa, keda ma kunagi sallinud pole, paremkaitses on füsaõps Matriciani, kelle kohta mul aga kobiseda pole - tema mängib nii, nagu tal torust tuleb, alati megainnustatult. Paar nädalat tagasi otseeetris vinge tiraadi maha pidanud Baumgartl visati aga lõpuks pingile. Tema oli küll vale inimene, kes oleks pidanud suu lahti tegema, sest senimaani on ta olnud täielik saast. Hooaja suurim flopp. Hoolimata sellest on minu arvates aga senise hooaja parim mängija minu jaoks tundmatu olnud vasakkaitsja John Murkin, kes on istutanud EMO püsikülalise Ouwejani kindlalt pingile. Palju see võit ei aidanud, aga äkki siis natukenegi indu ja enesekindlust juurde. Kolmanda värava järgset juubeldust pingil oli vinge näha. Vanameistrid Asamoah ja Büskens panid jooksu ning nende olekust oli näha, kuidas neilt langes raske vaimne koorem. Tabeliseisus mõistagi midagi ei muutunud, aga õnneks kaotasid nii tagaajajad kui eesolijad. Nüüd on siis vahe 15. kohaga kaks punkti.

    Kommentaar


      Mul on sitaks hea meel, et ma magama pean minema.

      Kommentaar


        Vahelduseks megaveenev 4-0 võit liiga kõige halvema satsi Osnabrücki vastu. Neljast väravast kolm tulid küll ülima vedamisega, aga 4-0 on 4-0 ja selline mäng annab juba lootust. Ma küll ei tea, mida kuradit nad eelmisel nädalal tegid... Seguin hävitas värava järel nurgalipu ning Teroddele tõi realiseeritud penalti pisarad silma. Väravatevahega tõusti fašistidest ajutiselt mööda 15. tabelireale, neil ülehomme mäng ja nende vastu on järgmisel nädalavahetusel ka järgmine võõrsilmäng.

        Kommentaar


          2-0 võit Rostocki vastu. Mängust pole midagi rääkida. Esimese poolaja lõpus toimus kahe klubi fännide vahel kokkupõrge, mistõttu pandi mäng paarikümneks minutiks pausile ja mängijad viidi riietusruumi. Algse info põhjal oleksin hakanud räntima, kui sitt Hansa on, et nad ikka ja jälle ei suuda oma 'ultrasid' taltsutada, aga juurdetulnud info põhjal olid pigem süüdlased hoopis võõrsilfännid. Pole sellist debiilsust vaja. Korralik sitapeade kamp seal koos.

          Kommentaar


            Täiesti frustreeriv õudukas oli see mäng, Fürth ei teinud sisuliselt terve mäng midagi, aga kuidagi imesid kahe käki pealt väravad ära ja punktid läksid jagamisse. Mohr kehastus torbikuks, Karaman taaskord Messiks ja nii see viik tuli. Esimene profivärav noorele Keke Toppile, kuigi tal on väga kaihavertzlik liikumisviis, nagu jookseks kummikutega jää peal. Mängida aga keskkaitsepaariga Kaminski - Kalaš meeskonnana, kes oleks pidanud hooaja alguses võistlema tiitli peale, on ka paras hobuse unenägu. Kui Kalaš on enamvähem okei, siis Kaminskit olen ma alati põlanud. Täiesti kohutav jalgpallur. Samas pole probleem üksikisiku tasandil, vaid tervel meeskonnal. Hooaja poole peal ollakse kirjutamise ajal veel 13. kohal, seega vast see aasta ikkagi välja ei langeta. Tuleks igaks juhuks kirja panna ka asjaolu, et väljalangemise korral Schalkele tõenäoliselt 3. liiga litsentsi ei väljastataks ja nad visataks otse Regionalligasse, nagu juhtus mõned aastad tagasi näiteks 1860-ga.

            Kommentaar

            Working...
            X