Vastus teemale \'Üleminekud 2004/2005\'
Tõesti see nii on. Nii tekib mul küsimus, et kus see raha äkki tuli Galdbachle? Dick sai omale nüüd kuuenda uue mängija. Lisaks Gladbachile on Arminia Bielefeld ka oma ridu täiendanud endise Stuttgardi mägnumehe Roberto Pinto.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üleminekud BL-s
Collapse
X
-
Algselt postitas sosku
Algselt postitas PraS
Tõesti see nii on. Nii tekib mul küsimus, et kus see raha äkki tuli Galdbachle?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS
Algselt postitas sosku
Algselt postitas PraS
Tõesti see nii on. Nii tekib mul küsimus, et kus see raha äkki tuli Galdbachle?
Böhmega olid klubi suhted niivõrd sassis, et see oli pigem ammu närbunud abielu lahutamine.
Kommentaar
-
Eks hetke kuum uudis ole Hildebrandi lahkumine hooaja lõpus shvaabde päälinnast, mida VfB-teemas käistletud. Sosistatakse ManU ja Arsenali nime, põnev on aga see, et BLi klubid polevat huvitatud.
Aga mida tahtsin siia poetada:
Euroopas laineid lööv karikafinalist 03/04 Aacheni Alemannia kaotas ühe tugisamba, keskkaitsja Stefan Blanki, kes läheb 500000 euro eest Lauterni. Must-kollased jäid eelmisel hooajal napilt esiliiga kohast ilma ja on sel hooajal taas tipus, kuid võivad selle olulise ja ootamatu ülemineku tõttu konkurentidele Kölnile, Fürthile ja Duisburgile alla jääda.
Lauternile oli see teine talvine täiendus. Raskelt vigastatud Tim Wiese asemele toodi Viini Rapidist üks eesti vutisõbrale tuttav nimi: Jürgen Macho, kes paari aasta eest Poomiga Sunderlandi kollkipri kohale võistles.
Kommentaar
-
ei läinudki Wiese Stuttgarti, kuigi spekuleeriti selle üle. Kas siis tõesti Lehmann järgmine Stuttgarti väravavaht.
et siis sinna hoopisСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Jari litmanen on sõlminud lepingu Rostocki Hansaga.Leping sõlmiti 2006.aasta suveni.
See on mulle suur väljakutse aidata Hansal väljakukkumistsoonist välja rabeleda,\" ütles 33-aastane Litmanen.Litmaneni ülesandeks jääb mängu juhtida ja väravaid lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Karla
Jari litmanen on sõlminud lepingu Rostocki Hansaga.Leping sõlmiti 2006.aasta suveni.
See on mulle suur väljakutse aidata Hansal väljakukkumistsoonist välja rabeleda,\" ütles 33-aastane Litmanen.Litmaneni ülesandeks jääb mängu juhtida ja väravaid lüüa.
Kommentaar
-
See oli küll ootamatu täiendus. Kaua otsitud kaunikene. Loodetavasti suudab mees omad võimalused väravateks realiseerida ja \"hanseaadid\" kevadeks 16. kohast kõrgemale upitada.
Miskipärast vaevab kõiki Rostocki ründajaid harukordne puujalgsus. Hansa kodulehel leidub statistika kasutamata jäänud surmkindlate võimaluste (Großchancen) arvu üle. Sügisringis teenitud 26 sellisest momendist lasti tervelt 16 tuulde. Võrdluseks Bayern teenis 30 võimalust ja realiseeris? Vaadake ise tabelit siis saate teada.
Loodeti Allbäckile aga ka tema on seni vaid pettumus olnud. Ja muidugi klubi rekordilise ostusumma 2 milli euri (S04 fännid ilmselt nüüd naeravad sellist kommiraha kuuldes) eest ostetud Prica - mees, kes Rootsi liigas lammutas nii mis hirmus, on nüüd teeninud tiitli \"Top Of The Flop\". Midagi a`la Oper Aalborgis, käidi kõva papp lauale aga tulemus...
Kommentaar
-
No tore on...aga Opi kohta ütlesid küll koledasti...
Litti on üks läbi aegade sümpaatsemaid jalgpallureid mulle - vormis olles paljastub tema mängijataip, mis on minu arvates läbi aegade TOP10 kvaliteet.
Kahjuks on viimastel aastatel füüsis alt vedanud. Igal juhul usun, et ta on sama mis Steve Nash Phoenix Sunsile - Allbäck hakkab väravaid lööma ja arvan, et ka Prica.
Litti ise vast ei löö...löök tal küll täpne, aga mitte eriti tugev ja nii jala kui peaväravad enamasti suurepärase mängu lugemise ja sellest tingitud osava positsioneerimise tulemus.
Kommentaar
-
Kõige silmapaistvamalt turul tegutsev Gladbach on löömas järjekordse nimeka palluriga käed: end Lyonis halvasti tundev Elber on naasemas armastatud BLi, kus ta aastaid FCB eest saapaid nööris.
Väike kindral D.A. on oma ihatud meeskonda kokkusaamas. Nimed on muljetavaldavad: Thijs, väravas Keller, Böhme, Sonck, nüüd ka Elber. Nüüd on vaja veel edukas võistkond vormida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar