Algselt postitas Mikk4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustDortmundil suurepärane kooslus ikkagi, võiks öelda, et võtmemehed koguni barcalikud. Vähemalt minu meelest: Kagawa=Messi, Sahin=Xavi, Barrios=kesiganes Barcal kesktormaja on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustLoodetavasti leiab Barrios järgmine nädal värava jälle üles aga seniks tuleb BuL Esikohta nautida, näis kas saab homseni nautida või lubatakse Hamburgi poolt seda rõõmu suisa pikemaks
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustNo kommentaatorid ju itsitasidki, et kõlakate järgi barca mehed juba vaatavad Kagawat
Kommentaar
-
Seda loodan minagi. See oleks minu arvates ülim lollus hakata ära ostma meest, kes on ennast ainult pool hooaega tõestada suutnud. Samas BVB'l saab meeskonna koos hoidmisega ilmselt raskusi olema, rahakott on õhuke ja skaudi kui hästi tahes, siis suured löövad ikkagi lõpuks rahakotiga pähe ja lohistavad paremad palad minema. Ideaalis loodaks, et selline kooslus kestaks paar hooaega veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMitte,et ma Dortmundi vastu oleks aga "tänu" hr Starki tegutsemisele päästis Dortmundile kodus viigipunkti 93',karistuslöögist,kus videokordusest oli näha mingit viga seal kyll polnud,aga Dortmund oli muiddugi parem,aga Hoffe võitles südilt kaitsestlähtuvalt.
Kommentaar
-
Mnjaa, ei suudetud, klubi järjestikuste võitude uut rekordit seekord püstitada. Suuresti oli eilse mängu ebaedu kinni Kagawa ja Sahini, mitte kõige õnnestunuma mängu tulemus ja teisalt lõi veidi rööpast välja ka see tingel-tangel penalti situatsiooni juures, kus tänu Barriose liig varajasele kasti sööstule tuli Sahini penalt kordamisele ja see ebaõnnestus. Hoffenheimi poolt tegi väga hea mängu Luis Gustavo, kes küll minu arvates oleks võinud ka platsilt ära minna aga paraku kohtunik otsutas alles kolmanda jalgadesse löögi kaardiks vormistada. Õnneks tuli kohtuniku eksimusest, siis väravasituatsioon ja tegelikult müstiline, et löök otsustati Da Silvale jätta ja veel müstilisem on, et ta realiseeris selle nii ilusasti Mängu domineerisime me muidugi täielikult aga midagi üliohtlikku ei suudetud hea Hoffenheimi kaitse vastu luua.
Ahjaa, kui Grosskreutz peale võhma ka tehnikat arendaks oleks ehk paar ära löönud. See viik loodetavasti oli selleks kaua oodatud tagasilöögiks, mille järel tuleb uus tõus nagu Mainz seda edukalt ette näitas.
Värav kah:
Kommentaar
-
Eile, siis kukudi välja karikast. Mängu ise ei näinud, seega väga kommenteerida ei oska aga mängujärgsetest kommentaaridest kumas läbi, see et realiseerimisega on probleeme tekkinud jälle. Tahaks väga loota, et nüüd vastase väravad täitsa suletuks ei jääks peale nii head liigahooaja algust, kus Dortmund oli kõige resultatiivsem meeskond. Muidugi niipalju võib ennast "lohutada", et kaotati penaltitega, erinevalt Mainzist, kes sai mängust oma kaotuse kätte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar