Subotic
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKahju, et Weidenfeller 81´ minutil ilusat kooki sisse ei osanud imeda. See poole platsi pealt tehtud löök Wolfide poolt pakkus oodatust suuremat huvi, kui pall algselt lendamas oli. Härra väravas tõestas jälle, et kõrgete pallide tulemisel teeb ta ennast täis, seekord vedas.
Kõrged pallid saavad kolmapäeval mesimummudele saatuslikuks
Kommentaar
-
Palun keegi Subotic vs Robben IN YOUR FACE.gif faili siiaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustVõib vist tiitli puhul õnnitelda, tegite hollywoodi õlidele ära! Väga viis.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Robbenile teen ma küll õlle pubis välja kui ma kunagi teda mõnes kohtama peaks. Üldiselt mängis Bayern teist poolaega väga hästi, aga ei vedanud välja. Ehk toob see nüüd mõned ära tõusunud fännid maapeale tagasi ka
4 vooru enne lõppu vahe 6p ehk 2 võitu ja 1 viik 4 mängust ja tiitel olemas!!
Kommentaar
-
Wer Wird Deutscher Meister?
BVB Borussia!
Wer Wird Deutscher Meister?
Borussia BVB.
Shalalaaa lala laaa laaa....Müün jalkasärke!:
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSuper!...
Subotici ''In your face'' oli kahtlemata mängu tipphetk.
DFB karikafinaalis näeme, rsk!Magava kauboi suhu viski ei jookse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar