Nädala sees kesvamärjukest ei tarbi, seda koduurkast välja tulemist veel mõtlen aga hetkel pigem olen kahtleval seisukohal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHummels sõitis tunnike tagasi hotellist taksoga minema ja ei mängi. Midagi gripi sarnast vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustKahjuks tundub nii jah, et viimasel ajal ebastabiilne Santana peab Hummelsi asemel platsile astuma. Loodetavasti ei muutu kaitse väga auklikuks ja Subbotic suudab vajaliku stabiilse õhkkonna luua.
---
Mingil kummalisel põhjusel arvatakse erinevates portaalides, et täna toimub justkui saksa karika finaal. Täiesti ajuvaba. Nii Bayern kui Dortmund vajasid eelmisel aastal penalteid, et finaalini välja jõuda. Fürthil ei jäänud samuti palju puudu, et BVB poolfinaalis elimineerida. Lisaks, arvestades seda, et Wolfsburg ja Freiburg (!) on juba poolfinaalis, pole ka mingit lihtsat poolfinaali vastast loota.
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustOi bljää, see on päris kohutav praegu .Hea, et punased ainult 1-0 ees on. Mingigi võimalus on vähemalt olemas veel. Come on!!!
Anyways, respekt Bayernile ja õnnitulsed nende eestlastest fännidele, te mängite tõepoolest suurepärast jalgpalli ja ma arvan, et triple pigem tuleb ära kui ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustHannover ja siis ülitähtis mäng Shakhtariga, äkki kodus läheb paremini - kindlasti Ukraina tiim vaatas mängu hoolega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rover Vaata postitustHannoveri peal elatakse nüüd see tänane kaotus välja või siis antakse hoopis põhimeestele puhkust, et Shaktariga paremas hoos olla? Mulle meeldiks see teine variant nati rohkem
Kedagi tahaks siiski kiita ka, nimelt Weidenfellerit. Ta oli taaskord Bayerni vastu ikkagi tõsiselt hea!
Kommentaar
-
Tõesti pole midagi vaielda, Bayern tegi mis tahtis. Minu arvates oli võti selles, et meie keskväli nulliti ära pressinguga ja sisuliselt käis pidev pika palli tagumine, mis edu ei toonud. Kahjuks eile tundus kaitses see kehvem lüli just Subbotic olema, kes tegi imelikke vigu. Samas muidugi oli kogu meeskond suht saast, keskväljalt millegipärast ei üritatud tavapäarst kiiret rünnakut teha vaid Gündogan lükkas pidevalt tagasi kaitseliini palli isegi kui ees olid käigud olemas ning söödu kvaliteet oli kah päris halb eile.
Muidugi see, et Martinez punast ei saanud oli küll veidi ime. Liskas on tore näha et kohtunikele antud juhis küünarnukkidega vehkimise vastu kollaseid jagada on tööle hakanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustLewandowskile määrati selle HSV mängu intsidendi eest 3-mänguline keeld. Dortmund on otsuse juba edasi kaevanud. Rõhutakse tõenäoliselt sellele, et Lewanowskil pole varem eemaldamisi ette tulnud ja antud karistus on liiga pikk, mis on minu arust ka kõige. Kaks on max sellise asja eest, ehk saaks isegi ühe peale. Kõige reaalsem variant on muidugi see, et otsust ei muudeta.
Kommentaar
-
Poolajaks 2:1. 1 suudeti jälle sisse imeda, kui standardolukorra ajal suunas Santana mõtlematult palli oma värava poole suunas, vv. päästis, aga norrakas oli siis juba jaol. Lewandowskilt 2 väravat, uus top scorer liigas. 3:0 polnud ka kaugel, oleks saanud mõelda puhkuse andmisele (Lewandowski, Reus, Kuba nt), läks siis nii. Grosskreutz mängib siiski madalamal kaitses, kui poolakas. Ja õnneks pole Hummelsi näol tegemist millegi muuga (Santana mõttes), kui kerge gripiga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar