320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hannover 96

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Minu jaoks üllatuslikult tehti enne üleminekuakna sulgumist veel äri. Millwallist toodi ründaja Andreas Voglsammer ja Royal Antwerpenist laenati aastaks poolkaitsja Christopher Scott. Peale kaotust Hamburgile mindi külla Fürthile ja võideti 3:1. Hannoveri väravad Tresoldilt, Köhnilt ja Halstenbergilt. Tundub, et Leitl ikka usaldab Tresoldit. Pidevalt on ta algkooseisus ja Fürthi vastu värav ja väravasööt.
    Mängu ilusam värav tuli aga Fürthi mängja Greeni jalast. Umbes 25 meetrilt postipõrgest võrku.

    Kommentaar


      Ma ei mäleta millal Hannover liigas viimati 7 väravat lõi aga eile see juhtus. Tabeli viimane Osnabrück käis külas ja esimesel poolajal löödi 2, ning teisel 5 väravat. Väravate vahele aitas see päris kenasti kaasa ja see on nüüd +9 mis on liiga parim näitaja (võrdne Düsseldorfiga). Kuna Hamburg kaotas on ka tabelitipp kenasti koos. Esimesed 7 mahuvad 3 punki sisse. Hannover on neljandal kohal 11 punktiga. Järgmisel pühapäeval ongi mäng võõrsil tabeliliidri Düsseldorfiga.

      Kommentaar


        Düsseldorfiga 1-1 viik, tuleb rahul olla.

        Kommentaar


          Väravad lõid Nielsen ja Köhn ja kodus võideti 2:0 Wehen Wiesbadenit ja tabelis tõstis see Hannoveri kolmandale kohale. Kaks Hamburgi meeskonda hõivad esimesed kohad ja Hannover kaotab neile punktiga. Järgmine mäng on reedel kui minnakse külla Kaiserslautenile

          Kommentaar


            Kaiserslautenile kaotati 3-1. Kummaline mäng oli. Esimesel poolajal olid asjad Hannoveril kontrolli all ja kuigi kodumeeskonnal olid omad võimalused siis ei saa öelda, et nad ohtlikud oleks olnud. Igati teenitult läks Hannover ka Nielseni väravast juhtima. Kaisersaluten viigistas seisu lisaminutitel teenitud penaltist ja pausile mindi 1-1 viigiseisul. Teisel poolajal Hannoveril ei tulnud enam midagi välja, mäng oli närviline ja tehti palju rumalaid vigu ja tuleb tõdeda, et kodumeeskond võitis teenitult.
            Mainin ka ära, et mina kohtuniku ja VARiga ei nõustu kui suluseisu tõttu tühistati Hannoveri 2:0 värav 2 minutit ennem kui Kaiserslauten seisu viigistas. Selline see jalgpall juba on

            Kommentaar


              Magdeburg tuli külla ja 3 punkti jäeti täna koju. 10 minutil lõi Leopold umbes 25 meetrilt peale ja tugevast rikosettist lendas pall ka võrku. Magdeburgi viigivärav 57 minutil aga kindlasti mängu ilusaim kui Atik sai 23 meetrilt palli ja virutas selle (nagu Kalev Kruus omal ajal ütles) täiest südamest, täiega risti. Viigiseis kaua aga ei kestnud. Juba järgmisel rünnakul teenis Hannover karistuslöögi, sealt omakorda penalti ja nagu see hooaeg tavaks on olnud siis Teuchert realisseris selle. 2:1 mäng ka lõppes

              Kommentaar


                Homme võõrsil Schalkega kes on tabelis 16 kohal ja kaotanud viimased 4 mängu ja kui lugeda Schalke teemat siis on nende seis kõike muud kui hea. Ikkagi on mul praegu sees selline kahtlane tunne, et midagi kerget tulemas ei ole ja kui saaks sealt viigiga tulema oleksin ilmselt juba rahul. Schalke on Hannoverile keeruline vastane, viimasest viiest kohtumisest on saadud 1 viik ja neli kaoutust. Eelmist võitu tuleb otsida aastasst 2017.

                Kommentaar


                  Schalkele siis kaotati nagu arvata oli aga täna Alam.Saksi derbis saadi kodus jagu Eintracht Braunschweigist 2-0. Nagu sellele mängule kohane oli kirge, kaklusi, kollaseid ja punaseid kaarte ja laamedavaid fänne. Teised tulemused olid ka soodsad ja tabelis tõusti kolmandaks. Järgmine nädal võõrsil St Pauliga

                  Kommentaar


                    Esimesel poolajal mängiti halvasti ja Hertha kõrge pressiga hakkama ei saadud ja tulemuseks 0-2 külalistele. Teisel poolajal ei lastud Herthal mängida ja päästeti 2-2 viik. Eks sellega tuleb rahul olla aga nii ikka päris ei saa. Väiksemaid võidetakse küll aga mastaabilt sama suuri meeskondi (Hamburg, Schalke, Hertha jne) sügisel võidetud ei ole. Praegu küll tabelis kolmandad aga kui suuremaid ei võida siis raske on näha, et kevadel tabeli tipus figureeritakse

                    Kommentaar


                      Florent Muslija lõi üleminutitel värava ja aitas kodumeeskonna võidule! See on mudigi väga tore aga ta lahkus Hannoverist ja mängib nüüd Paderborni ridades. Tema väravast kaotast siis Hannover täna võõrsil Paderbornile. Kaks vooru pole nüüd võidetud ja tabelis langetud seitsmendaks. Enne talvevaheaega veel kodus Karslueriga ja võõrsil Holsten Kieliga.

                      Kommentaar


                        Talvepausile minnakse 5 mängulise ilma võiduta seeria pealt. St. Pauli, Hertha, Karlsuheri vastu viigid ja Paderboni, Holsten Kieli vastu kaotused. No tee mis tahad ei ole tabeli tipu materjal.

                        Kommentaar


                          Elversbergist see hooaeg jagu ei saadud. Kevadhooaeg lükati käima võõrsil 2:2 viigiga. Tresoldilt kaks väravat. Ehk siis nüüd juba 6 mängu ilma võiduta.

                          Kommentaar


                            Kaks võitu on saadud järjest kui kodus alistati Nürnberg ja Hansa Rostoock. Tabelis jätkatakse kuuendana aga tabeli esiotsaga vähendati veidi vahet. Järgmiseks Hamburg võõrsil.
                            Ning nagu tavaliselt siis Hannover jaanuari äri ei teinud. Vahepeal oli jutt, et Teuchert kolib Ameerikasse MLSi mängima aga ei saanud sellest asja.

                            Kommentaar


                              Kuna Türgis sai mängjaid soetada kuni kahekdanda veebruarini siis Galatasaray soetas Hannoverist Derrick Köhni. Seda asja saab komenteerida niimodi, et ilma jäädi oma parimast mängjast. Köhn, positsioonilt vasakkaitsja on see hooaeg 20 mängust löönud 3 väravat ja andnud 6 assisti. Vahva on ka see, et vasakule kedagi võrdväärset panna hetkel ei ole ka. Galatasaray maksis tema eest ca 3,5 miljonit euri.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X