Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondis EM 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kisub persse see värk.
    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

MASENDAV!!!
      no seda nüüd küll ei oodanud sellest mängust.

Austriale Saksa taob puuritäis!
      FC Flora

Kommentaar

Hämmastavalt nõrk Saksa koondis sai suurepäraselt häälestatud horvaatidelt teenitult vastu kuppu. Bilic oli oma neljased liinid geniaalselt kalibreerinud ja 90 minuti jooksul ei tekkinud kordagi tunnet, et Nationalelf on ohjad lõpuks enda kätte saanud.

Kui kedagi üldse saab helgema poole pealt välja tuua, siis on see pea veatult mänginud Lehmann ning mööndustega Mertesacker ja Lahm. Keskväljal suutsid Frings ja Ballack kaitses nibin-nabin rahuldavalt mängida, samas kui rünnakul ei jaksanud ükski poolkaitsjatest -- ja seda oodatakse mõistagi eelkõige Chelsea-mehelt -- mängu enda kanda võtta. Fritz näitas, et Poola-kohtumise hea partii paremal äärel oli pigem erand, Jansen oli paraku taas nõrgimaks kohaks. Klose on säilitanud kevadhooja kõhkleva mänguvormi, kuid paraku on ka Gomez oma ponnistuses õnnetu. Yogi vahetused aitasid eelkõige kaitsele kindlust anda, kuid ümmarguseks nulliks osutus "kiire" Odonkor. Ehk oleks Marini võinud siiski jokrina suurtuurile kaasa võtta.

Nüüd jääb üle vaid Austria balletitrupile tuul alla teha ja valmistuda Portugali-mänguks, võiks arvata. Samas olid DFB poistel veebruarikuises sõprusmängus lõunanaabritega tõsiseid probleeme ja mine tea, äkki kordub 30 aastat hiljem Cordoba ime/häbi. Hakka või kahtlema.
        http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

Kommentaar

Algselt postitas brandisco Vaata postitust
          MASENDAV!!!
          no seda nüüd küll ei oodanud sellest mängust.

Austriale Saksa taob puuritäis!
          Arusaadav reaktsioon, sest sa ei ole eriti terav vend.
          Mina ennustasin enne turniiri põhiliselt viiki, aga enne mängu panin raha juba Horvaatia võidu peale. Kõik läks nii nagu peab. Endiselt on kõik hästi - võidame nii Austria, kui ka Portugali.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
            Arusaadav reaktsioon, sest sa ei ole eriti terav vend.
            Mina ennustasin enne turniiri põhiliselt viiki, aga enne mängu panin raha juba Horvaatia võidu peale. Kõik läks nii nagu peab. Endiselt on kõik hästi - võidame nii Austria, kui ka Portugali.
            YEEEEEE Go Germany!!!!
            Olen see kes olen

Kommentaar

Jogi nuputab juba Austria-mängu koosseisu üle. Pärast teise mängu sahmakat ja järgnenud korralikku peapesu on oodata korralikku kaadrimuudatust:

a) Lahm vahetab äärt ja siirdub vasakkaitsesse, Fritz tõmmatakse tagasi paremkaitsesse. Friedrich võib veel Metze või Fritzi varupingile nügida.
              b) parempoolikus mängis Odonkor horvaatide vastu oma niigi nigelad kaardid maha, tema koha võtab sisse uusmünhenlane Borowski või veel üks "meie poolakas" Trochowski.
              c) vasakpoolikus on Schweinsteiger sunnitud puhkust võtma, aga kuivõrd Poldi liigub ilmselt Gomeze asemel ründeteravikku, siis saab hoopis Hitze võimaluse Macho väravavõrgu auklikuks pommitada.
              http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

Kommentaar

Ja kisub persse ära. Fringsil on ribi katki ja vist enam platsile ei jookse. Üldpilti see vist eriti ei muuda kuna on kaks varianti:
                a) Mängitakse s*****i nagu terve turniir seda tehtud on.
                b) Löw on geenius ja kohe triblatakse kogu Portugali kaitseliin surnuks.
                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Las olla ründes Podolski - Klose.
                  slimm.ee

Kommentaar

Saksa uudistes öeldi, et Podolski ja Frings mängivad ja Löwil olevat mingi salajane taktika, aga räägiti, et taktika võib seee olla, et aint Klose on ründes.

Edit: Ma siiski eksisin.

Kommentaar

Frings oli tõesti katki. Kuna Podolski tuli Klose kõrvale ründesse ja ka Fritz ei pääsenud platsile, siis oli keskväli selle EMi kohta väga uus - Rolfes Bayerist ja Hitzie Stuttgartist pluss Schweini ja Ballack.
                      Võit tuli - kergemini kui keegi oskas oodata. Portugal oli esimese 20 minutid üsna jääs ja see sai neile saatuslikuks. Samas au tuleb anda - esimene värav oli thing of beauty!
                      Kui seal on mingi dopingukontroll, siis soovitaks neil Bastit kontrollida - pole see mees tevrve hooaja jooksul kordagi Bayerni eest nii jooksnud. Samas ma siiski arvan, et on ka legaalne lahendus sellele müsteeriumile. Saksa valmennusjohto tegi valmistumislaagri silmas pidades suht nõrka alagruppi nii, et vormi peak hakkabki praegu kätte jõudmaa. Ka Klose oli Austria vastu juba hoopis teine mees kui kahes esimeses mängus. Ja eks sellist tippvormi on hooaja sees raske saavutada, aga üheks turniiriks ja nädalaks on see tõenäoliselt võõimalik, et keha pannakse 110% valmisolekusse.

Kommentaar

Nüüd valmistume poolfinaaliks ja võtame ka selle,olgu see siis Horvaatia(mis on eriti magus,algrupil saadud kaotuses eest) või siis Türgi.

Me võidame selle EM
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Ma eelistaks Horvaatiat - siis on motivatsioon omast käest võtta. Ja no võitu ei julge loota - teiselt poolt tuleb igal juhul kõva sats vastu. St loota julgen, aga välja kuulutada mitte.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                            b) Löw on geenius ja kohe triblatakse kogu Portugali kaitseliin surnuks.
                            Aga enda kaitseliin laseb endiselt kergeid vigu läbi. Õnneks ei saanud ilueedid pallile korralikult pihta. Lisaks ei saa ma aru Podolski kasutamisest äärepoolikuna. No peale selle ühe söödu ja napilt mööda lennanud kauglöögi ei teinud ta suurt midagi. Kas siis tõesti pole mitte kedgi teist sinna panna?
                            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Poldi oli ju eilses mängus ründaja kohal või on mul midagi valesti meeles?

Kommentaar

Paberi peal oli küll nagu ründaja, aga väljakul kohati ei tundunud küll, kui ta oma ilusa kauglöögi teele saatis, oli temast eespool ikka päris palju sakslasi
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X