Algselt postitas Blue Rock
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bundesliga hooaeg 2008/09
Collapse
X
-
Kui nüüd pisut pihtida, siis minu VfB-sõprus algas sellest, kui töötasin kümmekond aastat tagasi mõnda aega Stuttgarti külje all neegrina ja nägin üle nädala punasärke täis linnalähironge, laulmist ja õllejoomist Hauptbahnhofis ja Stuttgarti tänavatel. Stuttgarter Zeitungist ja Schorndorfer Nachrichtenistlugesin mitte just eriti rõõmustavaid sõnumeid Rangnicki juhendatud meeskonna kohta, mis järgmisel hooajal langeb sügavasse kriisi ja pääseb napilt meistriliigast väljakukkumisest. kuigi ma sel ajal staadionile ei jõua, jätab see siiski sügava jälje ja pärast seda olen VfB tegemisi vahelduva eduga jälginud siiamaani ja paaril korral ka staadionile jõudnud. MB ja Porsche, Mahle ja Bosch ei puutu asjasse. Usun, et neid on veel, kes juhtunud kuskil olema-elama ja sellest tekib side mingi konkreetse meeskonnaga.
Kommentaar
-
Kui minu Stutti armastusest rääkida siis vb mõned on ka juba kuulnud kel kanal VSB ja nägid mängu Werder - VfB, kuid minu armastus algas 90 keskel.
Sain siis omale ma sati taldriku mis oli suunatud ASTRA sagedusele ja seal olid mõnusad saksa kanalid ja jõuluajal ja peale seda hakkasid siseturniirid ning DSF kandis neid vahvast üle. Vb ka mõni teine kanal. Kuid siis äkki nägin ma mingit mängu kus Dunga osales. Kõige hämmastav oli see, et ma vihkasin brasside koondist ja nende enamusi pallureid, kuid miks mulle Dunga mäng korda läks ei tea. Ja siis läks neil vist too talv hästi ja hakkasin neid jälgima. Esialgu minu jälgimine oli seotud küll vaid teleteksti ja nn Sportschau nöol seotud, kuid mis sellest.
Toona oli teletekst sama kõva tasemega nagu meil praegu internet. Igatahes tänu satikanalitele minu saksa armastus tekkis.
Kommentaar
-
Pole eriti sõnavõtja tüüp aga omalajal sai BVB pooldajaks hakatud Karl-Heinz Riedle pärast. Tundus vägagi sümpaatne mängija ja vast siiani päris ainus mängja kelle "fänniks" ennast lugeda saan. Lisaks olid ju omal ajal tulised lahingud BVB ja Bayerni vahel. Siiani meenutan heldimusega Champions League finaali BVB ja Juventuse vahel, oi olid ajadÜlidselt kui mängivad Saksamaa klubid vs teiste riikide klubid, siis alati on pöial Saksamaa klubide eest peos.
Kommentaar
-
Elame põnevaid aegu. 28. Spieltagist rääkides, vähemalt nii esmapilgul ,tundub et Bayernit ja HSV:d on suhteliselt kerged mängud ootamas. Samaaegselt,kui Herthal on tükk tegemist, et Werderile pühapäeval tuul alla teha. Samas pole välistatud, et Schaaf annab osadele põhimeestele nädalavahetusel puhkust, kuna kolmapäeval on tähtis mäng Saksa karika poolfinaalis. Olukord liigas on juba niigi suhteliselt kõikumatu ehk tugevalt kümnes - esimene kinnipüütav (Leverkusen) on kuue ja järgmine ohustaja (Köln) omakorda nelja punkti kaugusel. Põhirõhk on oletavatavasti, vähemalt peaks olema, juba karikamängudel (DFB-Pokal ja UEFA Cup).
Wolfsburg on hetkel sedavõrd kõrges lennus, et Leverkuseni murdmine kodunurmel ei peaks suuremaid probleeme tekitama, hoolimata sellest, et tabletitehase poisid on nii puntide valguses olnud tänavu kogu liiga parim külamismeeskond. Samas jällegi Wolfsburgile kuulub see au kodumängude suhtes.
Kommentaar
-
Bayerni on aastaid kardetud nende ülbusega piirneva enesekindluse ja müütilise õnnefaktori pärast, millest teavad kaebalaulu laulda eeskätt Leverkusen ja nelja-minuti-meister Schalke. Näib, et Magath on suutnud seda iseloomuomadust veidi ka oma hooalustele süstida: tabeliliider Wolfsburg teeb teist vooru järjest kehva mängu ja oleks sarnaselt eelmise mänguga Gladbachis pidanud nüüdki viigipunktiga rahul olema, kuid ometi suudab päris lõpuvile eel võiduvärava ära lüüa.
Tähelepanu tasub pöörata ka kevadringi teisele tähelennule. Stuttgart on Super-Mario juhtimisel jõudnud kolme punkti kaugusel Bayernist, kes seekord veidi õnnelikult Bielefeldi alistas.
Muide, paljuräägitud Toni Kroos lõi alles nüüd oma BuLi-karjääri esimese värava.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustPeab siinkohal tõdema, et taolist teatraalset rotti, nagu Grafite, ei kohta just iga päev - mitte, et mehe mänguoskuste suhtes kahtleksin, kuid meetod, kuidas mees endale tänagi penaldi muretses, ajas lihtsalt oksele.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Bundesligas tõsine treenerivahetuskuu alanud. Alljärgnevalt valik uusi võimalikke juhedajaid (valik laieneb pidevalt).
Bayern – van Gaal, Sammer, Wenger, Rijkaard, Mourinho
Wolfsburg – Rijkaard, Rangnick, Veh, Slomka, Jol, Favre, Schuster
Hoffenheim – Klinsmann
Schalke – Magath, Magath, Magath
Märkisin tumedaga ära enda intuitsiooni, näis mitu pihta läheb... Magathiga oli eriti raske…
Väidetavalt oli täna Wolfsburgis juba kriisikoosolek, kus arutati võimalikke Magathi järeltulijaid, samuti räägitakse, et asi on ikka nii hapu, et kui hundid oleks Zoffenheimi-mängu kaotanud, oleks Magath päeva pealt minema löödud.
Hoffenheimis on asi samuti tuliseks läinud: Rangnick loodab Hoppilt kõva rulli, sest meeskond vajavat staare (võimalik, et lihtsalt pikemat pinki), Hopp aga haub hoopis Rangnicki väljavahetamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas undusk22 Vaata postitustBayern – van Gaal, Sammer, Wenger, Rijkaard, MourinhoHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas undusk22 Vaata postitustBundesligas tõsine treenerivahetuskuu alanud. Alljärgnevalt valik uusi võimalikke juhedajaid (valik laieneb pidevalt).
Bayern – van Gaal, Sammer, Wenger, Rijkaard, Mourinho
Wolfsburg – Rijkaard, Rangnick, Veh, Slomka, Jol, Favre, Schuster
Hoffenheim – Klinsmann
Schalke – Magath
Nii loogiliselt mõeldes järele jäänud 14 nimest võib c. pooled rahus maha tõmmata, sedavõrd utoopiliselt nad tunduvad.
Kommentaar
-
Magathiga on kindel nüüd...
Felix Magath wird den Fußball- Bundesligisten VfL Wolfsburg am Saisonende verlassen und vom 1. Juli an neuer Trainer und Manager beim FC Schalke 04 werden. Wie «Bild.de» mitteilte, hat der 55 Jahre alte Fußball-Lehrer die Wolfsburger Mannschaft am Mittwochmorgen über seinen Abschied informiert. Den Angaben zufolge soll Magaths Wechsel nach Schalke um 12.00 Uhr offiziell vom Revierclub bestätigt werden. Bislang gibt es von beiden Clubs noch keine Bestätigung für diesen Wechsel. Magath war seit dem 1. Juli in Wolfsburg tätig und steht mit dem Team derzeit in der Bundesliga auf Platz eins.AILTON
Kommentaar
-
Niisiis on Hamburgi ja Werderine vaheline maraton lõpuks lõppenud. 19 päeva jooksul 4 omavahelist mängu ning üldkokkuvõttes ka Werderile 3:1 seljavõit. Hamburg oli võidukas vaid ühes lõpptulemuslikult mõttetus kohtumises. Werder tegi haiget nii vastaste BLi tiitlivõimalustele, kui ka alistas nad UEFA karikasarja ja DFB-Pokali poolfinaalides.
Järgnevalt kiire statistika mängijate kohta.
HAMBURG
Mängijad: (mängitud minutit. Järjekorras - karikamäng, kaks UEFA mängu ja BLi mäng)
Frank Rost 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Guy Demel 120 + 90 + 62 + 8 = 280
Michael Gravgaard 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Joris Mathijsen 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Marcell Jansen 120 + 0 + 77 + 56 = 253
Alex Silva 120 + 76 + 72 + 0 = 268
David Jarolim 120 + 90 + 90 + 82 = 382
Dennis Aogo 61 + 79 + 13 + 90 = 243
Jose Paolo Guerrero 46 + 90 + 0 + 90 = 226
Mladen Petric 68 + 90 + 90 + 0 = 248
Ivica Olic 90 + 90 + 90 + 34 = 304
Jonathan Pitropia 75 + 90 + 90 + 90 = 345
Piotr Trochowski 59 + 90 + 90 + 56 = 295
Jerome Boateng 52 + 14 + 28 + 90 = 184
Collin Benjamin 0 + 11 + 18 + 0 = 29
Tuncay Torun 0 + 1 + 0 + 0 = 1
Albert Streit 0 + 0 + 0 + 34 = 34
Mickael Tavares 0 + 0 + 0 + 90 = 90
Väravad:
Ivica Olic 1 + 0 + 2 + 0 = 3
Joris Mathijsen 1 (karikasarja penaltiseerias)
Piotr Trochowski 0 + 1 + 0 + 0 = 1
WERDER
Tim Wiese 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Clemens Fritz 120 + 85 + 90 + 0 = 295
Per Mertesacker 120 + 90 + 53 + 0 = 263
Naldo 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Sebastian Boenisch 120 + 90 + 90 + 0 = 300
Frank Baumann 105 + 0 + 90 + 90 = 285
Thorsten Frings 120 + 90 + 90 + 82 = 382
Mesut Özil 120 + 90 + 90 + 90 = 390
Diego 120 + 90 + 90 + 0 = 300
Claudio Pizarro 120 + 90 + 90 + 45 = 345
Hugo Almeida 86 + 61 + 62 + 68 = 277
Markus Rosenberg 34 + 29 + 28 + 45 = 136
Aleksandros Tziolis 15 + 90 + 0 + 8 = 113
Sebastian Prödl 0 + 5 + 37 + 90 = 132
Peter Niemeyer 0 + 0 + 1 + 90 = 91
Torsten Oehrl 0 + 0 + 0 + 22 = 22
Martin Harnik 0 + 0 + 0 + 90 = 90
Duško Tosic 0 + 0 + 0 + 90 = 90
Väravad:
Per Mertesacker 1 + 0 + 0 = 1
Claudio Pizarro 1 (karikasarja penaltiseerias)
Mesut Özil 1 (karikasarja penaltiseerias)
Thorsten Frings 1 (karikasarja penaltiseerias)
Diego 0 + 0 + 1 + 0 = 1
Claudip Pizarro 0 + 0 + 1 + 0 = 1
Frank Baumann 0 + 0 + 1 + 0 = 1
Hugo Almeida 0 + 0 + 0 + 2 = 2Last edited by Saarlane; 11.05.09, 17:55.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar