Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tra, see Hoffenheim keedab inimese ajud pehmeks. Kulturist Wiese.
Vaata ette! Baumann on paari aasta pärast ka samasugune täkk. Wiese sobiks iseenesest hästi kokku mingi Harley Davidsoni motikaga, kui nahktagi ka veel seljas.
Hoffenheimi kodumängud on pms välja välja müüdud. Kus kohast selline rahvast kokku ajatakse? Terve Sinsheimi peale kokku ei ela ka nii palju rahvast seal..
Hoffenheimi kodumängud on pms välja välja müüdud. Kus kohast selline rahvast kokku ajatakse? Terve Sinsheimi peale kokku ei ela ka nii palju rahvast seal..
Hoffenheimiga liitus siis Freiburgi mängja Jonathan Schmid. Leping siis kuni aastani 2019. Hinnaks 4,5 mil? Kahju kohe Freiburgist, kahjuks jäädakse kõigist põhimängjadest vist ilma.
Oo, ei saadudki lüpsta, nagu Bundesliga klubidele kohane on (41m ).
Mitte lihtsalt ei pääsenud lüpsmisest Liverpooli poolt, vaid tegi seejuures ühe läbi aegade parima diili Bundesliga klubide poolt. Firmino pole never väärt 41miljonit euri. Mõistlik hind oleks ca pool sellest umbes. Hoffenheim tõmbas sellega küll ikka väga pika kõrre.
Liverpooli teemas on fännid arust ära. Aga. Mäletamist mööda on Firmino puhul tegemist konkreetse ahviga. Ei miskit erilist. Premmis on täissoodad koos, sellist raha sellise mehe eest....
Ma arvan, et isegi 20 M oleks palju.
Liverpooli teemas on fännid arust ära. Aga. Mäletamist mööda on Firmino puhul tegemist konkreetse ahviga. Ei miskit erilist. Premmis on täissoodad koos, sellist raha sellise mehe eest....
Ma arvan, et isegi 20 M oleks palju.
Äkki valgustaksid?
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Mitte lihtsalt ei pääsenud lüpsmisest Liverpooli poolt, vaid tegi seejuures ühe läbi aegade parima diili Bundesliga klubide poolt. Frimino pole never väärt 41miljonit euri. Mõistlik hind oleks ca pool sellest umbes. Hoffenheim tõmbas sellega küll ikka väga pika kõrre.
Ma pole täpselt kursis, aga Firmino on see brass, kes Copa alagrupi teises mängus kolumbija tühjale väravavõrgule ei saanud kümnelt meetrilt pihta? Kui jah, siis on küll küsimus, et mis mudeleid see Liverpool nende mängijate hinnastamiseks kasutab (vaata ka eelmise suve osta..), sest see lahendus jättis ikka väga kogenematu mängija mulje...
Aga üldiselt võib vist uute telerahade toel sellist huumorit ka suve jätkudes näha teistelt klubidelt
Ma pole täpselt kursis, aga Firmino on see brass, kes Copa alagrupi teises mängus kolumbija tühjale väravavõrgule ei saanud kümnelt meetrilt pihta? Kui jah, siis on küll küsimus, et mis mudeleid see Liverpool nende mängijate hinnastamiseks kasutab (vaata ka eelmise suve osta..), sest see lahendus jättis ikka väga kogenematu mängija mulje...
Aga üldiselt võib vist uute telerahade toel sellist huumorit ka suve jätkudes näha teistelt klubidelt
See on ju tavaline,et inglismaal väljakukkumisest pääsenud sats ostab mängijaid 30-40 milli eest. Ise seejuures sisuliselt midagi müümata.
see brass, kes Copa alagrupi teises mängus kolumbija tühjale väravavõrgule ei saanud kümnelt meetrilt pihta? Kui jah, siis on küll küsimus, et mis mudeleid see Liverpool nende mängijate hinnastamiseks kasutab
Jah, muidugi, üks möödalöök ühes mängus paneb tõesti mõtlema, et mis mudeleid kasutatakse.. nagu poleks enamus mängijad ju kunagi apsakaid teinud. Miks see Zenjov üldse meil koondises enam on onju?
Ja ei, ma ei tulnud hinnalipikut õigustama.
Jah, muidugi, üks möödalöök ühes mängus paneb tõesti mõtlema, et mis mudeleid kasutatakse.. nagu poleks enamus mängijad ju kunagi apsakaid teinud. Miks see Zenjov üldse meil koondises enam on onju?
Ja ei, ma ei tulnud hinnalipikut õigustama.
Tulge ostke Pedro ka 30m naelaga ära.. Oleks rahul. Teil seda üleliigset krabisevat paistab jaguvat
Kommentaar