Enne sai jah kõvasti mänguaega, aga eks näeb ma arvan, et suvel antakse laenule hispaaniasse, itaaliasse eks näeb
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas HALA MADRID Y NADA MAS Vaata postitustEnne sai jah kõvasti mänguaega, aga eks näeb ma arvan, et suvel antakse laenule hispaaniasse, itaaliasse eks näeb
Samas Kovac on korduvalt rääkinud, et tema näeb Renatos potentsiaali ning teeb endast kõik oleneva - eks paistab palju tema sõna maksab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustNatukene sai aga meie (Bayerni) seis on hetkel ka keeruline - iga mäng on tiitli kaaluga.
Samas Kovac on korduvalt rääkinud, et tema näeb Renatos potentsiaali ning teeb endast kõik oleneva - eks paistab palju tema sõna maksab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustPints, ma ei taha küll ülbena tunduda, aga tegelikult Renato vääriks tiitli vääriliste mängudes osalemist.
3 olulist puudust tema mängus:
a) platsinägemine
b) kaitsesse töötamine
c) otsustusvõime kiirus jätab soovida (sama oli Comanil 2 hooaega tagasi).
Usun, et kõik näevad tema potentsiaali ja tema mängus on juba palju positiivset: kiirus, jõud ja sirgejoonelisus.
Aga hetkel ma mõistan, miks Kovac eelistab teisi mängijaid. Kolmele kohale keskväljal võistlevad: James, Müller, Goretzka, Thiago, Martinez, Tolisso (hetkel katki) ja Renato. Thiagost keegi paremini tempot dikteerida ei oska. Martinezest ta paremini ei kaitse. Goretzka on veel kiirem ja kujutab suuremat ohtu väravale. James ja Müller näevad platsi/liikumisi paremini.
Mulle Renato väga meeldib ja kui ta uuesti vormi jõuab, siis küll saab oma võimaluse.
Kui oma 1000 min sellel hooajal täis saab, siis patt oleks kurta.
Ei ole välistatud, et kui Goretzka 100% terveks ei saa ning Jamesi kehv vorm kestab, siis alustab just Renato Liverpooli vastu. Hetkel pool meeskonda ka viirusega pikali.
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustNonii, kas Werner tulebki ära suvel.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustNonii, kas Werner tulebki ära suvel.
Bildi väitel on suvel liitujate nimekiri: Pavard, Arp, Havertz, CHO, Werner ja Hernandez.
Muidugi tuleb meeles pidada, et Bild pole väga usaldusväärne allikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKui kõik killud ritta sättida (Uli viimane intervjuu, Watzke kommentaar ja Werneri enda ütlemised), siis tundub väga tõenäoline.
Bildi väitel on suvel liitujate nimekiri: Pavard, Arp, Havertz, CHO, Werner ja Hernandez.
Muidugi tuleb meeles pidada, et Bild pole väga usaldusväärne allikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustTeised väga tõenäolised, aga Hudson-Odoi pigem ei tule, sest Chelseal 2020 suveni ban ja vaevalt Chelsea on nõus müüma teda.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Väga keeruline mäng tulemas meeskonna vastu, kes meid tihti suudab kollitada.
6 oct 2018
FC Bayern München 0-3 Borussia Mönchengladbach
25 nov 2017
Borussia Mönchengladbach 2-1 FC Bayern München
14 apr 2018
FC Bayern München 5-1 Borussia Mönchengladbach
19 mar 2017
Borussia Mönchengladbach 0-1 FC Bayern München
22 oct 2016
FC Bayern München 2-0 Borussia Mönchengladbach
30 apr 2016
FC Bayern München 1-1 Borussia Mönchengladbach