Hummels ongi läinud, loodan väga ,et nüüd saab oma võimaluse Mai.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas enzo5 Vaata postitustHummels ongi läinud, loodan väga ,et nüüd saab oma võimaluse Mai.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustDe Ligt on minu silmis veel toores. Lõppenud hooajal ikka lasi mitmes euromängus (liigat ei tea) päris konkreetseid prohmmakaid. Muidugi on tegu väga hea mängijaga, aga eelistaks põhisse kedagi kogenumat.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa oled vist reaalselt maailmas ainus isik, kes De Ligti iseloomustab kui toorest mängijat ( 19 ).
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa oled vist reaalselt maailmas ainus isik, kes De Ligti iseloomustab kui toorest mängijat ( 19 ).
Keegi pole öelnud, et ta oma vanuse kohta toores oleks. Seda mitte.
Aga jutt ei käi U21 tiimi täiendamisest. Ta peab mängima kogenud meeste vastu ja võrreldes nendega ta on veel tšut toores praegu.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEi. Kumbki pole tõsi, aga tõele lähemal on see, et Sa oled ainus isik kes teda nii EI kirjeldaks.
Keegi pole öelnud, et ta oma vanuse kohta toores oleks. Seda mitte.
Aga jutt ei käi U21 tiimi täiendamisest. Ta peab mängima kogenud meeste vastu ja võrreldes nendega ta on veel tšut toores praegu.
Selles suhtes oli see siinne suhtumine kohtuvalt üllatav.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOk Kuna ülimalt palju juttu olnud tema klubi vahetusest, siis olen nii Unitedi, City kui Barca inglisekeelses foorumis käinud ta teemas. Ja seal on tuhandeid kes annaks kõik mis võimalik, et ta just valiks nende klubi.. Sellist skeptilisust ja sõna "toores" ma pole reaalselt kuskil näinud. Pigem ülevoolav Bromance ja kiitus.
Selles suhtes oli see siinne suhtumine kohtuvalt üllatav.
Ja eks kõik nii teda näevadki.
Aga lihtsalt mingi osa sellest "tuhanded tahavad" on ka haipi. Mida rohkemad foorumisse kirjutavad ja kiidavad seda rohkem teised ka tahavad teda.
Mul poleks absoluutselt midagi selle vastu, kui ta näiteks Bayerniga liituks.
Samas ei ole mõtet püüda teha nägu, nagu ta oleks täiesti finished article ja eksimatu mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa oled vist reaalselt maailmas ainus isik, kes De Ligti iseloomustab kui toorest mängijat ( 19 ).Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOt jälle vaja miskipärast meest, kes kohe asju tegema hakkaks? Miks? Aga tulevik?
Noorenduskuuri ka vaja millalgi või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOt jälle vaja miskipärast meest, kes kohe asju tegema hakkaks? Miks? Aga tulevik?
Noorenduskuuri ka vaja millalgi või mis?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustAccording to Bild, before Bayern Munich’s final game of the season, a friendly against SpVgg Lindau on May 29, Sanches gave voice to his feelings as follows:Thank God, just 45 minutes of FC Bayern left, then vacation and then never, never again!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar