Algselt postitas karl15
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustAga miks mitte?real
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitusthästi mängib kaMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustViimane mäng, kus ta tõsiselt hästi mängis oli MM pronksimäng Portugali vastu Saksamaa koondises.
rohkem ma kll pole näinud kus sweini super hästi mängiks,välja arvatud mm-i mängreal
Kommentaar
-
Seakasvatajaga on asi selles, et kui ta mängib siis enamasti on ta täiesti kasutu platsil. Aga kord kolme mängu jooksul õnnestub tal mingi trikk teha või hea sööt anda ja siis nagu hetkeks kaob see halb maik suust ära. Seniks kuni järgmine mäng algab. Ausaltöeldes saaks väiksema palganumbri eest hunniku samasuguisedi keskpäraseid triblajaid kes kord kolme kuu jooksul mingi ilge pommi võrku põrutavad. Peale selle on mul halb tunne, et Sosast saab järjekordne untsus ladina lapsuke. On teine 4 mängu jooksul umbes 15 minutit platsil viibinud. Ja kui Otto oma konservatiivset vahetustaktikat jätkab, ei näe ma võimalust selle ajanumbri kasvuks.
PS: Klose oli täna ka täiesti kasutu platsil. Telepildis siis kui ühekorra söödu andis ja teinekord kui värava lõi. Muidu oli täiesti Makaay vääriline.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustpalju schweinsteiger palka saab muiduMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackloodame et jumala eest rohkem seda 3-5-1 taktikat ei kasutata. jube on see. üksikult ründajalt võetakse kohe see pall ära krt. pole kuhugi sööta ega midagi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar