Õnneks saime eile võõrsil hea vundamendi ja kordusmängus otseselt Lewandowski puudumine saatuslikuks ei pruugi saada. Pakun, et Müller saab tipus alustada. Tegelikult võiks ka Gnabryt proovida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas enzo5 Vaata postitustVäga hea,et Zirkzee saab nüüd oma võimaluse alg 11.
Poisid mängivad kulda hetkel. Kõik on head peale Coutinho. Viimane on silmad kinni väravale uhanud mingeid pehmeid plönne.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMa ei saanud aru, mis plagul kirjas oli aga inetu tegu. Tõesti eluaegne keeld on õiglane.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEt ei saanud aru, mis seal kirjas oli, kuid soovid eluaegset keeldu?
Lisaks ütles mängijate ja staffi reaktsioon kõik.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Mingi mõne roppsõna pärast kuskil suvalisel plagul mängitakse väljakul 20 minutit lolli. Mõlemale meeskonnale paneks rahus -15 pointsi liigas, et kohaletulnud ja piletiraha maksnud või teleka ees tasulise telekanali soetanud fänne mõnitatakse. Varsti fännid äkki laulavad valet laulu, siis jalutame ka riietusruumi joome sixbacki alla ja toksime sõpradega palli edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMingi mõne roppsõna pärast kuskil suvalisel plagul mängitakse väljakul 20 minutit lolli. Mõlemale meeskonnale paneks rahus -15 pointsi liigas, et kohaletulnud ja piletiraha maksnud või teleka ees tasulise telekanali soetanud fänne mõnitatakse. Varsti fännid äkki laulavad valet laulu, siis jalutame ka riietusruumi joome sixbacki alla ja toksime sõpradega palli edasi.
Rassismil, homofoobial ja/või räigetel solvangutel pole jalgpallis lihtsalt kohta.
See 20 minutit on küll nüüd soodne hind mida mina olen valmis tasuma, et asjaga lõpuks tõsisemalt tegelema hakataks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar