Väidetavalt pole Flick rahul koondise juurest naasnud Süle vormi ja kaaluga. Olla mees vist enda perse paksuks puginud head ja paremat. See vist oli ka põhjus, miks Werderi vastu peale ei pääsenud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVäidetavalt pole Flick rahul koondise juurest naasnud Süle vormi ja kaaluga. Olla mees vist enda perse paksuks puginud head ja paremat. See vist oli ka põhjus, miks Werderi vastu peale ei pääsenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustDavies ikka veel katki? Tahaks teda kangesti aktsioonis näha.
Just siis ei näidata mängu, kui Roca alustab. Tase.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSiirad raudteelaste tänud, et Salzburgi vastu ei vääratanud.
Üks väike palve on veel. Jah, te olete alagrupivõidu juba kindlustanud ja ilmselt jookseb Madridis U19 koosseis, aga väga oleks vaja, et te vähemalt ei kaotaks. Pliis!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustClis "U19" platsile saatmine pole Bayernile omane, roteerime pigem liigas aga Meistrite Liigas tahame alati kõike/kõiki võita ning allahindlust ei tehta, isegi kui edasipääs kindel juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo sellise "Atletico vastu roteerime, aga Lokomotivil lööme puuri täis" üllatuse peale oleksin kuri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustÄra muretse, seda ei juhtu, pole Hansi stiil.
Ma olen Lokomotivi poolehoidja. See on meie stiil.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei saa mitte muretseda.
Ma olen Lokomotivi poolehoidja. See on meie stiil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVõiks kõigile minna ikkagi tuupi tegema. Järjest võitude rekordit peaks käristama pikemaks, kaua vähegi võimalik. 20 mängu võiks ära ikka tulla!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar