Südantlõhestavalt sitt palliga mäng ja korjati üks ka juba välja. Tolisso luhanud 2x 100% võimalust ja korra tassis tiinekas Lewa lööki tõrjudes. Üldiselt aga väga halb mäng Bayernilt käsil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSüdantlõhestavalt sitt palliga mäng ja korjati üks ka juba välja. Tolisso luhanud 2x 100% võimalust ja korra tassis tiinekas Lewa lööki tõrjudes. Üldiselt aga väga halb mäng Bayernilt käsil.
Ma ei mõista miks Hansi jätkuvalt eelistab Boateng-Alaba paari, kui on nüüd olemas Süle-Lucas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustRündefaasis liigub pall samas hästi aga katastroofiline esitus Boatengi poolt.
Ma ei mõista miks Hansi jätkuvalt eelistab Boateng-Alaba paari, kui on nüüd olemas Süle-Lucas.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSüle keris sokke üles. Boal minek. Samas ei nõustu väga selle ründes asjade toimimise osas. Näeb ikka liiga rabe välja ja palli võetakse vahelt liiga hõlpsasti.
Kõlab julmalt aga ma ei jää Boa-Alaba paari mitte grammigi igatsema, kui nad suvel vehkat teevad. See oli juba pisikene ime, et kevadel nende pealt rohkem ei kärisenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustKorralik kaotus täna tulemas jesssMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Viimati kaotati 2:0 eduseisust aastal 2011 vs Köln. Bayerni mängude tsenaariumid on jah jube huvitavad, et võitmiseks tuleb vist ikka juurte juurde tagasi minna ja lasta endale ikka esimesena värav lüüa.
Samas kui 68. minutit ühe mehega vähemuses mängida ongi keeruline. Mõistatamatu on minu jaoks veel see, et miks istub tuimalt pingil meeskonna parim kaitsemängija Hernandez.
Õnneks on meil siin analüütiku näol võtta telekavaataja, kes teab et Bayern jätkab ikka liiga liidrina ka homme peale Leipzig vs Dortmund mängu ning liiga võit kokkuvõttes ohus ei ole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar