Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAlaba teatas pressikonverentsil nüüd isiklikult, et on pärast hooaja lõppu klubist lahkumas.
Nüüd järsku on ta best before läbi, aeglaseks jäänud ja üldsegi keskkaitsesse viidud, kus ta vahelduva eduga käkib ja üleüldse on tegelikult teised mehed paremad ja Alabale pmst polegi Bayernis enam kohta.
Et mis siis Alabaga juhtus vahepeal või olen ma millestki väga valesti aru saanud?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuna mees võib Juventuses maanduda, siis küsiks kohalikelt seppadelt, et mis värk temaga on? Oma 2-4 aastat tagasi ei olnud juttude järgi maailmas paremat vasakkaitsjat kui Alaba.
Nüüd järsku on ta best before läbi, aeglaseks jäänud ja üldsegi keskkaitsesse viidud, kus ta vahelduva eduga käkib ja üleüldse on tegelikult teised mehed paremad ja Alabale pmst polegi Bayernis enam kohta.
Et mis siis Alabaga juhtus vahepeal või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEee kes nii ütleb? Ta liigutati keskele, sest sooviti eelkõige paremat mängu üles ehitamist keskkaitsjatelt ja noor Alphonso Davies tuli suure mürinaga peale vasakule äärele. Tema mängu kvaliteedis ja võimekuses mängida nii keskväljal, keskkaitses kui ka vasakul äärekaitses ei kahtle küll keegi (vähemalt pole kuulnud). Ja Bayernil oli vahepeal ikaldus keskkaitsjate seas, kus Süle oli kaua katki, Hernandez samuti, ning Boateng ja Alaba duo oli alguses äkklahendus mis hakkas tööle ja tõi edu.
Kasutaja JuriM ajab õiget juttu, kõigega muidu päri aga ainukene asi millega ma ei nõustu on tema paljukiidetud kvaliteet keskväljal. Äärekaitses on ta endiselt mitmes elemendis parem kui Alphonso ja keskkaitses on tema tugevuseks oskus olla häälekas liider + korralik kauglöök(AlaBOOM) ning lausa jumalik anne palli "pihustada" üle terve platsi. Ainukesed puudused on episoodiliselt lohakas markeerimine nurgalöökide ajal ja kipub õhus üsna pehme olema. Tegemist on parimas eas mängijaga ja puudustele keskendumine ning nende võimendamine on ilmselt toetajatele toimetulemise mehhanism, sest tegemist on siiski klubi omakasvandikuga. Kahju, et see lahkumine selliselt välja kukkus aga keegi vaevalt tema oskustes või kvaliteedis kahtleb. Tunnistan ausalt, et ka minu hinge see natukene kriibib, isegi kui ma eelistan teist tüüpi kaitsjaid ja olulist kvaliteedilangust Lucas/Upa/Alphonso puhul ei näe. Alabale soovin ainult edu ja kordaminekud sõltumata sellest kuhu ta maandub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustTolisso väidetavalt selleks hooajaks väljas trennis saadud vigastusega.
Kõige veidram, et suutis endale liiga teha väidetavalt ilma kontaktita. Inimlikult kurb aga Bayernil on aeg edasi liikuda. Heas hoos kotkaste vastu läheb muidugi raskeks ja ma ei imestaks, kui ka nende vastu punkte kaotaksime.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuna mees võib Juventuses maanduda, siis küsiks kohalikelt seppadelt, et mis värk temaga on? Oma 2-4 aastat tagasi ei olnud juttude järgi maailmas paremat vasakkaitsjat kui Alaba.
Et mis siis Alabaga juhtus vahepeal või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Pigem vast see, et kui läheb siis läheb. Pole maailmalõpp. Vapustava klassiga mängija ja kahju muidugi, aga ei saa lasta elul seisma jääda sellest. Praegu kindlasti parimas mängijaeas veel. Samas oleks olnud palju valusam teda näiteks 25-aastasena minemas näha - andis 4 aastat rohkem klubile ja selle eest aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar