Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRibery tuleb tõesti (l)õpetama??
Boateng ja Ribery hoiavad end lihtsalt vormis meie juures, seni kuni uue klubi leiavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEi tule - Oliver Kahni sõnul.
Boateng ja Ribery hoiavad end lihtsalt vormis meie juures, seni kuni uue klubi leiavad.
Mis nimed läbi käinud on wingerite seas?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis nimed läbi käinud on wingerite seas?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLothar Matthäus: "If Bayern can't find a winger they want and can sign, I would definitely consider a one-year contract for Franck Ribéry"
Mis nimed läbi käinud on wingerite seas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustTolissot ei õnnestu ka rahaks teha. Vahepeal oli jutu järgi suur huvi ta ära müüa. Samas mind ta ei häiri. Oma töö teeb ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTänapäeva mõistes uskumatu kommiraha eest ollakse nõus müüma.
Kui Tolisso müük tähendab Sabitzeri tulekut, siis aitäh, nägemist ja mina ei kurda (mõlemad 27 aga austerlane on oluliselt mitmekülgsem ja nõks/kaks parem).
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNo Lyoni kapifännina oli see päris üllatav, et Bayern teda omale tahtis ja järgmise sammu nii kõrgele tegi. Oli meeskonnas paremaid mehigi.
Aga Sabitzer liituks ju samasuguse kommirahaga kuna praegune leping läbi saamas.
Kommentaar
-
Tolisso oli Bayernisse mineku hooaja eel ikka üsna vapustav. Üsna tihti mängis ta üsna kõrgel, lausa ründaja all ning seda edukalt. Samuti kuulus ta ju Prantsusmaa võidukasse MM-koondisesse. Ehk tema hääbumine on üsna suur olnud. Kuid kui terve püsib, võiks vabalt Bayerni alg11 mees olla mu arvates. Samas mu prillid on üsna OLi värvides."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustTolisso oli Bayernisse mineku hooaja eel ikka üsna vapustav. Üsna tihti mängis ta üsna kõrgel, lausa ründaja all ning seda edukalt. Samuti kuulus ta ju Prantsusmaa võidukasse MM-koondisesse. Ehk tema hääbumine on üsna suur olnud. Kuid kui terve püsib, võiks vabalt Bayerni alg11 mees olla mu arvates. Samas mu prillid on üsna OLi värvides.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar