Ma ei tea, kas veints tegi mind kohutavalt aeglaseks, või mis muu minupoolne põhjus see ka oli - Bayern vs Zenit oli justkui suurusjärgu võrra tempokam kui Meistrite liiga poolfinaalid. Tahtmist oli ikka rämedalt palju, nagu Kokakoola liigas Premiershipiga võrreldes (noh, kindlasti kohatu võrdlus paljude jaoks). Samas tegu polnud ju inetu võitlusmänguga...sööt liikus nagu barcal, ja seda mõlemal meeskonnal. Individuaalsed oskused tiba ehk vedasi alt...cntr...del
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas laas Vaata postitustMa ei tea, kas veints tegi mind kohutavalt aeglaseks, või mis muu minupoolne põhjus see ka oli - Bayern vs Zenit oli justkui suurusjärgu võrra tempokam kui Meistrite liiga poolfinaalid. Tahtmist oli ikka rämedalt palju, nagu Kokakoola liigas Premiershipiga võrreldes (noh, kindlasti kohatu võrdlus paljude jaoks). Samas tegu polnud ju inetu võitlusmänguga...sööt liikus nagu barcal, ja seda mõlemal meeskonnal. Individuaalsed oskused tiba ehk vedasi alt...cntr...delHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ega jah. Lucio teeb palju eksimusi ja püüab neid oma võitluslikkusega kompenseerida, aga ega see tehtut ei heasta. Järgmisel hooajal võib ta põhikoosseisu koht ohtu sattuda kui Breno lõpuks kanda kinnitab. Loomulikult juhul kui ta üldse jääb klubisse, sest Barzagli ostmise korral oleks see kaheldav.
Kommentaar
-
Breno ei kinnita oma jalga veel hea mitu aastat mitte kuhugi. Absoluutselt mõttetu ost. Paks, aeglane ja samasugune kobistaja nagu Luciogi. Ja see uue keskaitsja ost on sulepeast välja imetud. Nii Demil kui Danielal on kehtivad lepingud ja erinevalt Luciost ei taha nemad kuhugi minna. Aga kuna Lucio iga mänguga oma marki täis teeb siis vaevalt, et temagi kuhugi läheb.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
No ega see Barzagli ka elu lõpuni Palermosse jääda ei taha. Pealegi see on ju kahjuks tavaline kui mees väidab, et ei taha lahkuda ja järgmisel nädalal on juba uue klubi juures. See Breno tundub seni tõesti kahtlane, aga ma usun, et ega teda ilmaasjata ikkagi üheks suurimaks kaitsetalendiks ei peeta.
Kommentaar
-
Esimene poolaeg oli selline et tundus et siin küll Zeniidil sõnaõigust ei ole, aga teisel poolajal hakkas kaitse lekkima, üllatavalt vabu positsioone tekkis Zeniidil ja muidugi Malafeev tegi head tööd. Lucio kohta ei oskagi midagi öelda, ikka juhtub, võitles mees korralikult, aga tõseti üllatav oli kaptenipaela lõpus tema käe ümber näha. Peterburis saab huvitav olema.AILTON
Kommentaar
-
Bayern 4 Luuserid 1
PS! Ma ei saa aru kust jänkid seukseid kommentaatortolasid välja võluvad.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustBayern 4 Luuserid 1
PS! Ma ei saa aru kust jänkid seukseid kommentaatortolasid välja võluvad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar