Algne plaan oli vaadata HSV-Werderit, aga kuna kõik kanalid näitavad muidugi Bayern-Bielefeldi siis seadsin ka end selle ees mugavalt sisse. Esimene mõte oli muidugi, et niikuinii Bayern pärast tiitlivõitu ei viitsi midagi teha, aga väga mõnusalt lükkavad ja ma ei kahtlegi, et siit kohtumisest võidupunktid ära võetakse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Lõpuks tuligi 2:0 võit, kui värava sai kirja neid sama harva nagu Lucio kaitsetööd teeb lööv Lukas Podolski. Hästi mängis täna muidugi Franck Ribery, aga mulle meeldisid ka Jose Ernesto Sosa üksikud üritused ja eriti ka Christian Lell. Küll aga tahaksin ma küsida siinsete Bayerni fännide käest, mida nad Andreas Ottlist arvavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKüll aga tahaksin ma küsida siinsete Bayerni fännide käest, mida nad Andreas Ottlist arvavad?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Igatsugune kollane paber nii inglise, itaalia kui ka saksa keeles väidab, et Gennaro Gattuso on lepingu alla kirjutanud ning meie punti arvatud. Rägitakse ka, et Willi läheb lisaks rahasummale ka väikse boonusena vastassuunas. Muud sosinad räägivad, et Nicklas Bendtner olevat teatud isikutel erektsiooni tekitanud .... ookei...aitab.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPalju Sheval see näitaja on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar