Algselt postitas --andres--
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustPeab küll taaskord erapooletult tõdema, et vastumeelsemat jalgpallurit, kui Mark van Bommel, annab otsida. Ja veel Bayerni kapten? Blaah....
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustPeab küll taaskord erapooletult tõdema, et vastumeelsemat jalgpallurit, kui Mark van Bommel, annab otsida. Ja veel Bayerni kapten? Blaah....
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustNo barcas oli ta juba küll selline. mulle ta ka ei sümpatiseeri. Selge liidri omadus on tal, aga ma ei tea - pole nagu see. Effenberg meeldis mulle kordade rohkem - mõni inimene võiks siin võrdsumärki vahele proovida panna, aga minu arust poleks see päris õige.
Hoolimata eelmise aasta edukusest, Bayerni mäng on olnud kaugel sellest, mida Münchenis on neilt oodatud. Ega ka tänavuse hooaja algus pole just kuigi paljulubav olnud. Põhjuseid selleks on mitmeid ja enamus neist on sügaval. Avavooru viigis polnud iseenesest midagi üllatavat, kui võtta arvesse ainuüksi see, et HSV ei ole kordagi kaotanud Allianz Arenal. Kahe väravalise eduseisu kaotamine muidugi suunab süüdistavad pilgud mõistagi kaitsemängu suunas. Põhjalikult analüüsimata võib ainuüks eelnevatele kogemusele toetudes tõdeda, et...
a) ...Klinmann pole parimaid treenereid organiseerima kaitseliini
b) ...Klinsi pole parimaid treenereid kogu meeskonna kahe suuna mängimist planeerides
c) ...Lucio pole juba ammu olnud kaitses enda tasemel, vaid seikleb tavapärasest rohkem mõtlematult. Mehe staatus maailmameistrina lubab selliseid vabadusi, mis pole meeskonnale kasuks
d) ...Bayerni meeskonna sisekliima pole parimaid saavutamaks optimaalset sooritustaset väljakul
Samas ka aneemilise Klose pidev jätkamine algkoosseisus paneb imestama, hoolimata sellest, millises vormis Poldi just parajasti on olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustLiidri omadusest rääkides kapteni üks tähtsamaid ülesandeid on olla rahustav element ja eeskujuks väljakul, ehk siis omadused mida v.Bommelil tõepoolest pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKhm-Poulsen-khm
Eriti halenaljakas oli lugeda, kuidas ta end kohtunike ohvriks peab ning, et tal on imidži probleem võib-olla. Dortmundi vastu oli teda juba krub vaadata, sajab selgelt jalg ees vastasele sisse ja suudab veel näo teha, miks ta kollase sai ning sama lugu käega vastasele vastu kuppu virutades.
Jeesus Kristus!sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar