Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
viimase aja trend on et kaitsjad lähevad ära peale lepingu lõppemist miks ..... ta sinna Valenciasse ronib? Bayernis saab palju rohkem kogemusi (lisaks olemasolevale suurele kogemusele) ja paremaid mänge jne.
thats why I like it more and more: http://www.fcbayern.t-com.de/popups/bildergalerie.php?fcb_sid=c497a5a7082283083096eb2e 7cefd08a&action=/de/misc/fotogalerie/05780.php
njah Schalke-Bayern 1:1
mängupilt oli bayernil väga hea kuni teise poolaja keskajani umbes sellest alates hakkas schalke suruma et kasvõi ühte punkti päästa (mille nad ka päästsid endile). väga head võimalused raisati bayerni poolt ära kahjuks leverkuseni kaotus mainzile 3:1 ja hertha kaotus bielefeldile 3:0 olid üllatused.
kohtunik ei suutnud selle mängu ohjamisega hakkama saada, sellest 7 kollast ja punane. pennal, mille ta schalkele teise poolaja keskel määramata jättis ning misjärel kogu mängupilt tooreks muutus, pidi ta lõpuks ühele või teisele poole määrama. sellise kaartide arvu peale tulevad ka mingid sanktsioonid nt bayerni suhtes?
kui ma kohtuniku näoilminguid vaatasin siis ma imestan et ta rohkem kollaseid ja punaseid ei andnud vihasema näoga kohtunikku pole ma veel näinud. magathi reaktsioon sellele kui kohtunik penalti kohale näitas siis ei saanud aru kas ta nuttis oli vihane või naeris või tegi kõike korraga
Mina kuulsin selle mängu teist poolaega bayerni kodulehel oleva netiraadio kaudu. Inglise keelsel koduleheküljel saab kuulata ka inglisekeelset ülekannet. Mõnusalt emotsionaalne ja kaasakiskuv kommentaator oli. Kõik Allianz Arena hääled kostsid kah kenasti ära. Soovitan ka kõikidele teistele, kes telepilti ei näe. See on väärt kuulamist
PS. Loomulikult õnnelik ka võidu üle.
PSS. Olen ammu tahtnud mainida, et mulle meeldib märk bayerni alateema ees
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
soovitan sellist saiti nagu: www.fbtz.com tuleb end seal ära registreerida ja siis saab foorumeid hakata lugema ja seal kirjutama. väärib igal juhul vaatamist.
Kommentaar