Niipalju kui mina aru saanud olen siis Klinsmanil on ka sõnaõigus. Ulli tugineb aga põhiliselt klubi skautidele kes Saksamaast kaugemale satuvad harva.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Scoudid teevad tõesti kahetsusväärselt palju vigasid. Samas Saksamaalt ostetakse kyll palju asjalike vendi, kuid lastakse neil siis pingil vorm minetada. Ja aasta kahepärast myyakse tagasi väiksemasse klubisse. Bayernist läbikäinud ja sinna minnes hiilanuid on palju. Nagu näiteks Rau, Jannsen, Podolski, Kroos ja isegi Fringsi tasemega vend ei suutnud seal oma tavapärast taset hoida. Saksamaa jalgpalli arengule on taolised ilmingud kahjulikud, sest koondis jääb ilma noortest võimalikest staaridest. Kui mehes istutatakse Bayerni pingile, et nad ei saaks konkurentide ridades särada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustPodolski ka ju? Või mis temaga lahti?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKust sa tead, et Barca Manust tugevam on? Ja see "ültse" - sa juba vana formihunt - ravi see välja, muidu jäädki valesti kirjutama.
loos ei ole kuigi roosiline. Manuga oleks olnud vähemalt ajaloo hõngu rohkem. (minu jaoks siis)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar