Vähemalt pole Bayerni leeris ohtu, et pilvedel hõljutaks. Kaotusi vastu võtta pole meie jaoks nii ränk kui mõne teise (saare)riigi jalgpalli toetajaile.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKeegi Krasic olla meie huviorbiidis.
Aitan sind välja siis. Krasic oli kullaltki terav mängumees kui mängiti Manuga võõrsil. Mulle kuidagi meenutab ta endist "hunti" Karhani kuju poolest, kuid klassi ja mängu poolest vast manu endist last Greeningut.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustEi saa aru, miks täna kõigile reaalne kaasfoorumlane Kalmaar kõigile hambausse jääb. Hoiab teemat elus pluss ei lahmi ja räägib reaalset juttu. Respect!
Kommentaar
-
Pigem ei suuda osad foorumlased neutraalse või siis loogilise mätta otsast erinevatele sündmustele läheneda. Puudulik eneseväljendus päädib omakorda tesitele turja kargamisega. Antud tegelase puhul ka laiema üldsuse eest kõnelemisega. Valesse foorumisse sattus ainult oma kildudega. Vett võiks inimesed segada Inglise või Itaalia alafoorumeis, kus on piisavalt asjapulki, kes viitsivad hommikust õhtuni teineteist pasaga loopida. Kui ma nii hull olen, et kõigile vastumeelt, siis mõni tore admini- või modeonu võib mu ju lihtsalt ära ka bännida või midagi. Kuigi põhjust poleks aga lihtsalt foorumlastele heameeleks.
Van Buyten jääb tänu Fiorentina mängus saadud vigastusele Nürnbergi ja võib-olla ka Hamburgi mängust eemale. Kahju tegelt, kes siis väravaid meil peaks lööma?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKõigile tundub lihtsalt,et uus Epic aastal 2002 on sündinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustTra Klose käib juba oma lollide vigadega närvidele.Nahhui tal seal ründes alati vigu on vaja teha.Eelmine hooaeg oli sama asi.Hea et teda enam niipalju platsil pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMülleri löök ristnurka oli vähemalt ilus...
Olic omas ka paari väga head võimalust, kuid seekord siis läks nii.
Gomez (vist oli?) tahtis ühe tsenderdusega Olici ära ka tappa, kahjuks või õnneks aga jäi viimane elama.
Badstuberile võiks ka keegi söötmist vähe õpetada. Tundub et vana pole ikka sellise taseni küündiv mis Bayernis vajalik oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar