oijah, mul on kahju, et sul oli raske lapsepõlv ja su elu ei ole parim, aga jahh palun katsu olla..ma ei viitsi sulle isegi midagi halvasti öelda, pole mõtet sinusuguse peale närvi minna lihtsalt . ole tubli
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustoijah, mul on kahju, et sul oli raske lapsepõlv ja su elu ei ole parim, aga jahh palun katsu olla..ma ei viitsi sulle isegi midagi halvasti öelda, pole mõtet sinusuguse peale närvi minna lihtsalt . ole tubliOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustAitab juba gei,ma kohe manu teemasse solkima.
Kommentaar
-
See on muidugi tore, et Bayern nüüd kõikide gloryhunterite lemmikteemaks on saanud aga paluks Bundesliga alafoorumit mitte samasugust saasta täis ajada nagu seda on Inglismaa ja Hispaania alamfoorumid. Võite oma "IRW IRW IRW" jutud seal selgeks rääkida. Lisaks minuarust on Manulil suur lootus oma selle aasta Premieri tiitlist ilma jääda, seega raisake energia enda meeskonna kritiseerimisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustSee on muidugi tore, et Bayern nüüd kõikide gloryhunterite lemmikteemaks on saanud aga paluks Bundesliga alafoorumit mitte samasugust saasta täis ajada nagu seda on Inglismaa ja Hispaania alamfoorumid. Võite oma "IRW IRW IRW" jutud seal selgeks rääkida. Lisaks minuarust on Manulil suur lootus oma selle aasta Premieri tiitlist ilma jääda, seega raiske energa enda meeskonna kritiseerimisele.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kust need tegelased valla päästeti? :O
Bundesliga foorum seni oli selline nii öelda "harituim", nüüd tulevad mingid imikud siia täielikku idiootsust suust välja peksma. Kelle käes see bännimise nupp nüüd oligi...?
Järgmine mäng oleks meil nüüd hädasti võita vaja. Nagu eeldada võis, langeb Leverkusen ansamblist välja ja asi läheb Schalke peale üle. Esmatähtis oleks ikka koduliiga kinni panna. Euroopas aega lammutada küll ja küll. ^^Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustpole märganud, aga miks siis Contento ei mänginud, vaid Alaba?
101011101010Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKust need tegelased valla päästeti? :O
Bundesliga foorum seni oli selline nii öelda "harituim", nüüd tulevad mingid imikud siia täielikku idiootsust suust välja peksma. Kelle käes see bännimise nupp nüüd oligi...?
Järgmine mäng oleks meil nüüd hädasti võita vaja. Nagu eeldada võis, langeb Leverkusen ansamblist välja ja asi läheb Schalke peale üle. Esmatähtis oleks ikka koduliiga kinni panna. Euroopas aega lammutada küll ja küll. ^^
Kalmaar ja siis mingi ...15 vend ka
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustHuvitav, mida ma siis tegin? Tõesta kuidagi.
Ma pigem räägin nagu asjad on ja teistes foorumites eriti sõna ei võta
Pole hullu. Jätka samas vaimus
Foorumit tuleb hoida elus(vanasti oli vast aint 10 posti nädalas, kuid nüüd .... )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar