Werderi logoga ja loodab bayerni võitu...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustWerderi logoga ja loodab bayerni võitu...
Ega sa taha öelda, et sina hoiad kolmapäeval pöialt, et Inter kaotaksMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mina ei saa ka neist inimestest aru, nagu praegu Delfinaariumis praegu mningid Rocki kallal ilkujad. Mismoodi sa Balti Liiga mängus oled eesti satsi vastu? Sama ka Bundesliga meeskonnaga Euroopas.
No mäng saab huvitav olema. Kas nüüd õuduste öö - saab näha. Mina arvan, et Manu stiil on üks kõige sobivamaid Bayernile. Vajadusel võivad vabalt kobistada low score viigi ja mina ikka veel loodan Miro väravasoone leidmisele.
Kommentaar
-
Mina loodan igal juhul head mängu ja rohkelt väravavõimalusi.
Ei viitsiks eriti mingit löökidevaest kiigutamist vaadatagi.
Sisimas sooviks ikka võitu, sest kodus suudame me kõigile vastu panna, ma usun. Oleks Gomezest või Klosest ainult meest omal kohal, kes olukorrad ära koksaks.
Kui Ribery (ja mängimise korral ka Robben) suudavad end mitte nurka kinni joosta, võib ka kõike juhtuda. Ehk oleks 4-4-2 täna parim lahendus. Üksikründajaga on suhteliselt mõttetu.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
No mis matusemeeleolud need siis olgu. Pole see Bayern nii kehv midagi, ei tasu ka ManU jõudu ülehinnata.
Tuleb võrdsete lahing, kus määravaks saavad pisiasjad. Kindlasti peetakse ManU siin paaris favoriidiks, aga Bayernil on oma šanss olemas."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Arvasin alguses päris katastroofi, aga Bayern suutis rongi alt ikkagi välja tulla. Võiduks on aga kaks korda enamat vaja.
Nõustun sellega, et kaitseliin on täiesti kohutav. Van Buyten ja Demichelis on ennast juba tükk aega tagasi ammendanud - esimene HSV-s ning teine siis, kui ta veel DM-i mängis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar