Algselt postitas Arteta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Paar lehte tagasi siin teemas.
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustoijah, mul on kahju, et sul oli raske lapsepõlv ja su elu ei ole parim, aga jahh palun katsu olla..ma ei viitsi sulle isegi midagi halvasti öelda, pole mõtet sinusuguse peale närvi minna lihtsalt . ole tubli
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustminge kõik vittu,!!!!!! kuidas on võimalik sellist edu maha mängida ?? masendav lihtsalt , tra kui berbatov viimaseks 10miniks mängu toodi siis ta oleks võinud natukene joosta vmidagi , aga ei . Niii hea on olla ,sest mingi kiilakas suutis ikka ühe ära lüüa , VITTU KÜLL
Teemasse - Super.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arteta Vaata postitustTeil jätavad muidu Van Bommel ja Badstuber järgmise mängu vahele
Kommentaar
-
Söör Äleks on midagi tarbinud ja võtab jälle innukalt sõna.
Kahju, et aastakümneid jalgpallis viibinud mees on nii pime ja räägib lauslollusi.
"He (Rafael) has barely touched him. Ribery's done more to him." - kui kätest rebimine on vaevu puudutamine, siis edu Fergusonile.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustAh sul võib õigus olla, las punanina sajatab, elu läheb edasi.
Schalke kaotusega oleks meil vaja Leverkusen kotti panna ja võib lonksu kergemat vett neelata.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Mina olen suht pessimistlik. Bayern kindlasti keskendub Meistrite Liiga poolfinaalile ja Hannoverid-Bochumid tahavad püsida Bundesligas ja teha endast kõike oleneva.
Tundub, et lõpp on põnev ja ma loodan, et ma saan endale Bochumi mänguks mingi normaalsema hinnaga pileti ja saab seda nalja oma silmaga kaeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMina olen suht pessimistlik. Bayern kindlasti keskendub Meistrite Liiga poolfinaalile ja Hannoverid-Bochumid tahavad püsida Bundesligas ja teha endast kõike oleneva.
Tundub, et lõpp on põnev ja ma loodan, et ma saan endale Bochumi mänguks mingi normaalsema hinnaga pileti ja saab seda nalja oma silmaga kaeda.
7-0 siis praegu hannoveri vastu seis. Loodame et jätkavad niimodi kolmapäeval.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar