mulle tundus ka et 2x suluseis oli viimase värava puhul.. aga eks ma kunagi mingist videost selle täpsemalt järgi vaatan
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNüüd oleks küll aasta lõpuni nutune kui meil vasak äär ka väljas on. Ei ole see Altintop ründes ikka pooltki nii hea kui meie prantslane. Vitt ja hobused - vähemalt tuli võit ära!
Muide äkki keegi, kes on kõiki mänge jälginud, okab öelda, millal viimati skooris Bayern sellisest löögist, mis saadeti teele väljaspoolt karistusala ?
Aa ja eilse mängu juures jäi silma, et van Gaal muutis taktikalist formatsiooni, mis pole tema puhul kuigi tavaline. Poolajal võttis Contento ja Kroosi välja ning pani Olici ja Pranjici sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNojah, okei võib öelda, et Olic oli siis vasak äär, aga rohkem tegutses ikka Klose kõrval teise ründajana.
Muide, kas järgmises mängus van Bommel osaleda saab ? Sai I vooru mängus kollase ja Hoffenheimi vastu ka. Kuidas see reegel Bundesligas on ?
Aga Bayern on jälle õõvastav 90+ minuti meeskond. Neli punkti juba sellega krabatud. Meenuvad hooaja 2000/01 viimased sekundid, õudne...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui nüüd tõele au anda, siis ega see "meie prantslane" ka suurem asi pole olnud viimasel ajal (võrreldes enda varasemate hooaegadega). Ma usun, et praegu on Ribery ja Altintopi tasemevahe kordi väiksem kui Ribery tippvormi ajal. See väravaolukord oli põhimõtteliselt ainuke hea võimalus ja liigutus Ribery-lt mängu jooksul.
Ma ei vaidle mingil juhul vasta, et ribery tase oli praegu pask võrreldes 2a tagusega ntx, aga meil on 3-4 meest kes võtavad mängu enda peale ja tekitavad olukordi. Ribery on üks kahest/kolmest kes seda proovib pea iga mäng.
Kommentaar
-
Uuest verest ja loovusest on puudu, eelmise aasta sats ei löö enam läbi kui kaua nii jätkatakse. Talvel peab ikka mõned ostud ja korrektiivid tegema kui tahetakse kevadel midagi võita. Raha taha pugeda nüüd küll ei saa.
Praegu ongi see koht kus varumeestel on võimalus end tõestada kui senised põhimehed vigastusi ravivad. Kui aga varumehed selgelt varju jäävad siis pole neil hiljem erilist kasu klubi panusesse oodata kui just mingit imet ei juhtu.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNo ütleme nii, et ründesse minnes on Ribery tase sitematel päevadel ka Altintopi headest päevadest üle. Igaüks oskab äärel palli vastu võtta ja suvaliselt keskele tsenderdada, kus pall kellegini ei jõua. Ma ei mäleta ühtegi olukorda kus Altintopi tekitatud olukorrast oleks väravale ohtlik situatsioon tekkinud. Ma ütlen ausalt ka et mul on sitt mälu, aga nii sitt ta nüüd ka pole, et meest millegi pärast nüüd kiitma peaks. Jah nagu ka ülejäänud meeskond oskab ta palli vastu võtta ja edasi mängida... aga kui läheb olukorra tekitamiseks aeg, siis ei tule kunagi hessugi välja.
Ma ei vaidle mingil juhul vasta, et ribery tase oli praegu pask võrreldes 2a tagusega ntx, aga meil on 3-4 meest kes võtavad mängu enda peale ja tekitavad olukordi. Ribery on üks kahest/kolmest kes seda proovib pea iga mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNojah, okei võib öelda, et Olic oli siis vasak äär, aga rohkem tegutses ikka Klose kõrval teise ründajana.
Muide, kas järgmises mängus van Bommel osaleda saab ? Sai I vooru mängus kollase ja Hoffenheimi vastu ka. Kuidas see reegel Bundesligas on ?
Mängiti praktiliselt samas süsteemis, aga lihtsalt mängijad olid teised. JA tänu sellele oli mulje nagu oleks kaks tipuründajat, aga selgelt oli antud käsk neil kordamööda tulla tegema nr 10-t ehk pallile väga kaugele vastu. Eriti paistis see silma Klose puhul. Ennem Kroosiga platsil ta seda tegema ei pidanud, siis teisel poolajal käisid korda mööda Oliciga keskel palli hoidmas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMis vasak äär? Ribery ja hiljem Altintop olid vasakud ääred.
Mängiti praktiliselt samas süsteemis, aga lihtsalt mängijad olid teised. JA tänu sellele oli mulje nagu oleks kaks tipuründajat, aga selgelt oli antud käsk neil kordamööda tulla tegema nr 10-t ehk pallile väga kaugele vastu. Eriti paistis see silma Klose puhul. Ennem Kroosiga platsil ta seda tegema ei pidanud, siis teisel poolajal käisid korda mööda Oliciga keskel palli hoidmas.
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNo ütleme nii, et ründesse minnes on Ribery tase sitematel päevadel ka Altintopi headest päevadest üle. Igaüks oskab äärel palli vastu võtta ja suvaliselt keskele tsenderdada, kus pall kellegini ei jõua. Ma ei mäleta ühtegi olukorda kus Altintopi tekitatud olukorrast oleks väravale ohtlik situatsioon tekkinud. Ma ütlen ausalt ka et mul on sitt mälu, aga nii sitt ta nüüd ka pole, et meest millegi pärast nüüd kiitma peaks. Jah nagu ka ülejäänud meeskond oskab ta palli vastu võtta ja edasi mängida... aga kui läheb olukorra tekitamiseks aeg, siis ei tule kunagi hessugi välja.
Kommentaar
-
Ühineks eelkõnelejaga. Altintop kaitses on selgelt parem Riberyst. Kui ta vähegi keghaliselt vormis on, siis paneb väga hästi keha ja suudab palli ära võtta. JA ründeosas alahinnatakse tema oskust seina mängida ja kaugelt peale lüüa. Mingit Pranjiciga võrdväärset vasaku jala tsenderdust tal pole, aga no kellel oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTundub, et Sa teed teda selle pärast maha, et ta pole nii tuntud nimi lihtsalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar