Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas arijenrobben Vaata postitustLoodame et jõuludest saame mängida juba sellise koosseisuga:
Gomez
Ribery Kroos või Müller Robben
Bommel Sweinstaiger
Pranich Badstuber Tymoshuk Lahm
Butt
Kommentaar
-
killerbug
Kommentaar
-
Aga see-eest ei väsi mina unistamast, et uuel aastal näeme sellist koosseisu :
-------------Dzeko----------------
Ribery--------Müller---------Robben
-----van Bommel-----Swaini--------
Contento-Badstuber-Uus keskk-Lahm
------------Butt-------------------
van Bommeli kohal võiks proovida Kroosi ka ja uus keskkaitse võiks olla reaalsetest variantidest näiteks Heitinga. Aga lets face it, milline on tõenäolsus, et Bayern ostab sisse kaks uut mängijat talvise üleminekuakna ajal?? Mitte just eriti suured.
Kommentaar
-
Täna siis ilusad kolm punkti koduselt arenalt Nürbergi vastu,GOMEZ GOMEZ GOMEZ,rikkusid oma hooaja teise kybaratriki,löödes penalti pilvedesse juhtub,eriti hea tunne oli Ribery sisetulekul 70',pärast kahekuulist vigastuse pausi ja selle lühikese ajaga pole mees oma vormi kaotanud,järgmine nädal Leverkusen.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Mäng läbi, tabelis 3:0 võit, millega Bayern tõusis Bundesligas kuuendale kohale.
Bayern kontrollis põhimõtteliselt tervet mängu (no mingi väga lühikese aja olid vastased ka aktiivsed) ja võttis kindla võidu.
Esimese värava lõi Gomez Prjanici söödust, tavaline tap-in.
Teise värava lõi Lahm penaltist, mis määrati selle tõttu, et vastaste väravavaht tõmbas maha Gomezi.
Kolmanda värava lõi jälle Gomez, Ribery antud nurgalöögist.
Neljanda värava lõi Gom... aa ei, ta suutis ju pendla kasutamata jätta !
Aga mis ma ikka norin, ta tegi hea mängu, kui samas vaimus jätkub, siis hakkan äkki isegi uskuma, et ta pole supersaamatu vend.
Üks positiivne asi mis selles mängus oli - Ribery naasis väljakule ja selle aja mis platsil sai veeta, oli väga terav. Tema nurgalöögist tuli kolmas värav ja Müllerile andis ka väga hea söödu. Ja negatiivne seik, mis mängust meelde jäi, oli see peldikupaberisõda vastaste väravavahile, kes tegi minuarust igati sümpaatse etteaste. Äkki keegi oskab mind valgustada, miks selline sigadus üldse korraldati ?
Tundub, et Bayern on vähemalt väravatepõuast üle saanud - 14 kolli 4 mänguga ! Järgmine nädalavahetus siis raske võõrsilmäng Neverkuseni vastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar