ma ei saa aru mida seda Ottlit seal Bayernis hoitakse võiks nagu maha müüa, nagunii temast platsil eriti kasu pole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Täna siis 21.45 algavas mängus peame lisaks vee hakkama saama ilma Bastianita. Keskväli on ikka super nutune
On Monday, the eve of their Champions League tie with Roma, Bayern Munich left for Italy. Missing from the German champions' squad are injured quintet Mark van Bommel, Holger Badstuber, Arjen Robben, Miroslav Klose and Ivica Olic, as well as suspended midfielder Bastian Schweinsteiger.
Uudis siin: http://www.goal.com/en/news/15/germa...schweinsteiger
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustKüll Ribery ja Müller selle ära teevad!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Muidu oli jama, aga lõpuga võis täitsa rahule jäädaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustnoh doodek, saite pähe või ?
Saime pähe jh:S,sest võtsime käigu välja teisel poolajal,kuna vastastel oli kolme p vaja. Tegelikkuses olid vastased lihtsalt paremad II poolajad,meie õnnetushunnikud väljakul.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Nujah, esimese poolaja võitis Bayern, teise võitis Roma ja nagu ikka kipub olema, siis teise poolaja võitja võitis ka mängu . Igastahes väga nutune teine pool mängule. Esimene poolaeg oli jälle päris viisakas. Pärast esimest poolaega mõtlesin, et hakkan mõnd teist mängu vaatama, et siin nagunii sotid selged, aga ei viitsinud streami otsida ja vaatasin lõpuni... oleks pidanud ikka oma laiskusest üle saama, oleks natukene oma närve säästnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar