Noh kui jutud Leonardoga tõele vastavad, siis ma usun, et me võime ikka sama rahulikud edasi olla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Demichelis siis tõmbab meie õnneks minekut ja võib eeldada, et LvG on siiski mõned (kesk)kaitsjad silma piiril.
CL-i vastase Interi kohta arvan ma nii, et ise peame hakkama korralikku ja head jalgpalli näitama nii et nemad kardavad meid mitte meie neid. Meil peaks olema korralik nälg Interi poisid ära süüa, et saada revans eelmise aasta finaali kaotuse puhul.
Kommentaar
-
Täna õhtul, kes teleka läheduses on, siis saab VSB-st vaadata Bayerni ja Manu 99 aasta finaali. Ilus lõpp aastale.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustDemichelis siis tõmbab meie õnneks minekut ja võib eeldada, et LvG on siiski mõned (kesk)kaitsjad silma piiril.
CL-i vastase Interi kohta arvan ma nii, et ise peame hakkama korralikku ja head jalgpalli näitama nii et nemad kardavad meid mitte meie neid. Meil peaks olema korralik nälg Interi poisid ära süüa, et saada revans eelmise aasta finaali kaotuse puhul.
Nu minuarust pigem kahjuks ,et Demichelis lahkub(s),pigem on Van Byten see,kes asja ära rikub,aga kuna tegu Holladlasega siis jah.... Sympaatne mängumees oli minule igatahes Demichelis,LVG ei andnud peale vigastus mehele suurt võimalust,edu talle uues klubis.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Demi oli ikka väga kohutav viimastel aegadel, van Buyteni kohapealt, et ta on ikka palju kasulikum kasvõi puhtalt pikkuse pärast (CFR Cluj meeskonnas oli mängia nimega Lacina Traore, pikkust tal 203 cm) kui poleks Buytenit oma umbes sama pikkusega olnud, oleks see vend võinud väga vabalt standardolukordadest küllaltki lihtsalt pallid peaga sisse koksata. Mõni väiksem ja kiirem centre back leida van Buyteni kõrvale kui Demi ja meil oleks minu arust päris hea keskkaitse paar.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustDemichelis läheb ju laenule!?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu minuarust pigem kahjuks ,et Demichelis lahkub(s),pigem on Van Byten see,kes asja ära rikub,aga kuna tegu Holladlasega siis jah.... Sympaatne mängumees oli minule igatahes Demichelis,LVG ei andnud peale vigastus mehele suurt võimalust,edu talle uues klubis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar