Mul pole saksa keel kodus, mida see tähendab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMul pole saksa keel kodus, mida see tähendab?JK Welco Elekter
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMa ka pole sellega nõus, tõlkimisega siis. Kogu SITT algas otsusega Butt väravast võtta.JK Welco Elekter
Kommentaar
-
Ma ütleks, et Robbeni puudumine on küll kurb uudis, kuid alati olen uskunud Hamit Altintopi oskustesse.
Pealegi oma tehnilise mitmekülgsuse ja ilusa löögi kõrvalt on ta kaitsefaasis kindlasti veel kasulikum kui Robben.
Miks mitte nihutada Ribery paremale äärele ja Altintop vasakule.
Kuigi minu mäletamist mööda oskavad mõlemad nii vasakul kui ka paremal mängida.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMa ütleks, et Robbeni puudumine on küll kurb uudis, kuid alati olen uskunud Hamit Altintopi oskustesse.
Pealegi oma tehnilise mitmekülgsuse ja ilusa löögi kõrvalt on ta kaitsefaasis kindlasti veel kasulikum kui Robben.
Miks mitte nihutada Ribery paremale äärele ja Altintop vasakule.
Kuigi minu mäletamist mööda oskavad mõlemad nii vasakul kui ka paremal mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustAltintop sul küll nüüd vähese kaitseteguriga pole, võrreldes Robbeniga ntx.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTerve teise poolaja mängis Contento eelmises mängus.
Väike meeldetuletus ajast mil muru oli väga roheline:
http://www.youtube.com/watch?v=YfHDm...eature=related
Kommentaar
-
Olid ajad siis... meil oli väravavaht kunagi ja...
Ja Effenberg oli ja...
Ja Ottmar oli kaa veel ja...
Oeh
Oliver, Kahn, Fair, play, Award, Canizares, cl, 2001, Cheampions, League, Valencia, Mailand, 01, effenberg, elber, jancker, Bayern, munich, müchen, Bundesliga, fifa, uefa, cup, Barcelona, FCB, Finale, Meister, wolfsburg, WM, EM, WC, worldcup, weltmeister, dsds, best, player, ronaldo, hitzfeld, hoeneß, football, fußball, schiedsrichter, trainer, van, gaal, schweinsteiger, podolski, robben, ps3, xbox
Ja miks me enam nii skoorida ei oska?
Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
1. Schweini on viimased paar kuud pask olnud.
2. Nõustun, et Butt oleks pidand värava jääma.
3. Praegu nagu ei viitsi keegi enam mängida eriti. Eelmist mängu ei viitsinud vaadatagi, kuna ühtegi elavat mängijat platsil polnud.
4. Kui nüüd Robbenit ka enam pole, siis loodame saada aastaks 2012 CL-i
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar