Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Ma lihdsalt pean seda küsima praegu....On see teile imelik ka, et teie konkurent meistrite liiga kohale on Hannover aga mitte Werder või Schalke?....Ma loodan, et teie saate selle koha. Hannover pole veel piisavalt hea meeskond, et meistrite liigas hästi esineda....Dortmund, Lever ja Bayern oleks suurepärane kooslus sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMiks me Sahini ära ei võta?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROVERFAN Vaata postitustMa lihdsalt pean seda küsima praegu....On see teile imelik ka, et teie konkurent meistrite liiga kohale on Hannover aga mitte Werder või Schalke?....Ma loodan, et teie saate selle koha. Hannover pole veel piisavalt hea meeskond, et meistrite liigas hästi esineda....Dortmund, Lever ja Bayern oleks suurepärane kooslus sinna."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMille alusel sa väidad, et Dortmund saaks suurepäraselt Meistrite Liigas hakkama ja Hannover96 ei saaks? Kui hea oli näiteks Dortmundi tänavune eurohooaeg?
Kommentaar
-
Algselt postitas ROVERFAN Vaata postitustEsiteks Dortmundil on Meistrite liiga kogemus mis Hannoveril puudub (kui ma õieti mäletan) ja Hannoveri pink ei ole eriti pikk. igale positsioonile ei ole mitut head mängjat võtta ja ma ei usu, et me nüüd suvel niipalju raha saame, et kooseisu Meistrite liiga tasemele viia saaks..Aga ma loodan, et ma eksin...Kui veel küsimusi on siis pöördu Hannoveri alateemasse ja räägime seal pikemalt..
Ainuke põhjus, miks Dortmund saaks paremini hakkama on see, et ta on lihtsalt parem meeskond ja punkt.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustAinuke põhjus, miks Dortmund saaks paremini hakkama on see, et ta on lihtsalt parem meeskond ja punkt.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKoosseis Frankfurdi vastu :
-----------------Butt------------------
--Lahm-----DvB----Gustavo----Contento-
---------Tymoschuk--Schweinsteiger----
--Müller---------Klose-------------Ribery-
----------------Gomez------------------
16.30 kõik telekate ette,et üheskoos võtta võit,mis kindlasti ei tule kergelt.Õnneks näitab eurosport2 mänguOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar