Algselt postitas molbert
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustet Neueril on neid protsentuaalselt rohkem
Lihtne matemaatika ütleb et sul on õigus, kui casillas on 5 aastat vanem.
Suht mõtetu vaielda selle üle tegelt.
Adebayori koht bayernis meeldib mulle joonud peaga rohkem igastahes - tulevad meelde head mängud mida ta on teind city ridades. tõsi see, et city pole hea meeskond old see aasta, aga heas meeskonnas, teeks ehk adekas imesid. Ma olen muidugi ka biased. Ma ei salli eriti Gomezt (Ei salli üldse mängijaid kel pole esimest puudet/tehnikat).
Kommentaar
-
Kerge võimalus isegi teisele kohale tõusta, Freiburg peaks selleks kodus järgmine voor alistama Leverkuseni ja Stuti vastu peaks võit tulema. Gomezelt _ jälle, peaks väravakuniga tiitel ka olemas olema. Gomezil hetkel 27 kolli. Cisse, nagu ka terve Freiburg jäi täna M'Gladbachi vastu kuivale. Cissel endiselt siis 22 tabamust kirjas.
Kommentaar
-
KOTIS. Oli siin igasugust jama küll vahepeal, aga nagu öeldakse, lõpp hea - kõik hea !!! Täna sai siis CLi koht järgmiseks hooajaks kindlustatud purustava 8:1 võiduga Gomezilt 4, Robberylt 4. Järmises voorus pingevaba mäng Stuttgardiga (kes oli just see, kes alistas Hannoveri ja aitas Bayernil CL koha kindlustada). WELL DONE !
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustkuigi Leverkuseni kaotus on väga ebatõenäoline.
Kommentaar
-
Peaasi,et nüüd saime CL-i kindlustatud ja äkki see aitab paremaid mehi meelitada meeskonda. Üks asi mis mulle on silma paistnud, et DvB liigub alati esiposti ja sinna ka mängitakse, mõned mängud on ta sealt ka latti tabanud. .Leverkusen tundub isegi täitsa reaalne saak, oleks tore kui ei peaks seda järgmise aasta kvalifikatsiooni jama läbima. Loodame, et kodus võtame Stutti ära ja Leverkusen saab ise sisse.
Küsiks, et kes hetkese seisuga kõige reaalsemad võimalikud ostud on peale Neueri? Seda goal.comi paska pole mõttet siin välja tuua. Äkki on kellegil infot muudest allikatest?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTakashi Usami
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKraft olla siis Berliini minemas.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar