Manuel Neuer sai Saksamaa aasta mängija auhinna (võttis Robbenilt teatepulga üle). Teiseks tuli Gomez. Kena.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Hooaja esimene mäng Braunschweig-i vastu (DFB Pokal) võideti 3:0, penaltitest lõid väravad Gomez, Swaini ja hiljem mängust Müller.
Tänane koosseis : Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Alaba - Gomez
Selle üle on hea meel, et treener eelistab keskpoolikus Swaini kõrval Gustavot, mees on suht hea mulje jätnud seni. Kui Robbery juurde panna siis saamegi ilmselt selle koosseisu, millega hooajale vastu läheme.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkurat, ma ei teadnudki, et rainis bipolaarnefänn on. pole viga.
tegelt tahtsin küsida, et robbeni jätategi zu dem Bank sitzen? või mis kaasus temaga üldse on?
PS! See pole üldse tuus(Kui seda mõtlesid(Ilmselt muidugi eitad seda(Võib-olla nüüd meelega ei eita ka))).
Kommentaar
-
Horvaatia väljaanne on avaldanud artikli, kus Bayern on ette valmistamas 30 miljoni suurust pakkumist Nani eest. Tundub rohkem olevat selline "naised saunas rääkisid" teema. Samas Boateng'i kaudu selle leidsin.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMiks me Robbeni pingile peaks jätma? Tal oli ju mingi väike vigastus. Praegu juba treenib meeskonnaga ja kindlasti on ta põhis...
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui Robbery juurde panna siis saamegi ilmselt selle koosseisu, millega hooajale vastu läheme.
Algselt postitas molbert Vaata postitustMiks sa neid saksa keelseid fraase sisse paned?
PS! See pole üldse tuus(Kui seda mõtlesid(Ilmselt muidugi eitad seda(Võib-olla nüüd meelega ei eita ka))).buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkurat, ma ei teadnudki, et rainis bipolaarnefänn on. pole viga.
tegelt tahtsin küsida, et robbeni jätategi zu dem Bank sitzen? või mis kaasus temaga üldse on?
Aga ma ei mõista, millest see segadus. Ma tahtsin selle lausega öelda, et eeldatavast põhikoosseisust olid puudu ainult Robben ja Ribery (ehk kokku Robbery). Seega, et kui nemad terveks saavad, siis jooksevad nemad algkoosseisus väljakule. Antud juhul siis ilmselt Kroos ja Alaba välja, Ribery ja Robben sisse.
Ehk:
--------------Neuer--------------
Rafinha--Badstuber-Boateng--Lahm
-------Gustavo----Swaini---------
---Robben----Müller----Ribery----
-------------Gomez--------------
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar