Kas homme Hiiul/Nõmmel/Kesklinnas mõnes pubis/baaris Bayerni mängu näitab ka ? Kas keegi oskab öelda ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas homme Hiiul/Nõmmel/Kesklinnas mõnes pubis/baaris Bayerni mängu näitab ka ? Kas keegi oskab öelda ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas homme Hiiul/Nõmmel/Kesklinnas mõnes pubis/baaris Bayerni mängu näitab ka ? Kas keegi oskab öelda ?
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustCity omad pauguvad midagi, et võtavad kolm punkti Allianz Arenalt.
No seda võib juhtuda vaid juhul, kui Kun head päeva elab, ma arvan.
Rünne ja poolik on meil ikka üle ja kiiper ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustHiiu Pubi kodukal on kirjas, et näitavad
Aga sellest City ja Bayerni võrdlusest...
Ega objektiivselt võttes pole Bayerni kaitse midagi ebareaalselt head. Ma ausaltöeldes võtaks iga kell nii Kompany kui ka Kolarovi ära. Ja isegi Kolo. Ma loodan, et täna alustavad kaitses Badstuber ja Boateng, ei tahaks näha patsi väga Agüero/Dzeko vastu mängimas näha. Viimasel ajal küll errorit pole väga lasknud, aga samas pole teda ka ülemäära palju proovile pandud.
Aga suurim vahe mis ma neis kahes tiimis näen on see, et Bayerni mehed on valmis üksteise (loe:meeskonna) nimel endil kasvõi p***ed küljest jooksma/võitlema, City omad mitte.
Igastahes tuleb huvitav mäng kindlasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustBayern ju kah rahaboss...Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustBayern ju kah rahaboss...
Ei taha muidugi siinkohal väita, nagu Bayern oleks mingi superöko tiim, kes oma mängijatega läbi ajab, aga lihtsalt rahal ja rahal on ka vahe sees .
Patsi all mõtlesin siiski van Buytenit. Tõsi, et sellel hooajal ei ole talle veel suurt midagi ette heita, aga olgem ausad, tal pole sellist ründeliini ka vastas olnud nagu Kun-Dzeko-Silva !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar