Algselt postitas CD7
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Kindlad 3 punkti ja järjekordsed 90' minutit värav kuival. Jätkame siis kindlalt tabeli tipus.
Kolmapäeval ootab siis meid kodus ees CL'i mäng Itaaliast külla sõitva Napoliga. Mäletatavasti tegime Itaalias 1:1 viigi ja just Napoli rikkus meie hirmuäratava võrgu tühjana hoidmise, kui õnnetult lõi omavärava Badstuber. Käes on tasumise aeg, enam pole võimalust eksida vaid tuleb võtta 3 punkti ja teha samm play-off mängude suunas.
Mängu näeb ka TV6-st Ei pea streame otsima.
15.10.2011 16:30 FC Bayern München - Hertha BSC (Bundesliga) 4:0 Gomez 2, Ribery, Schweinsteiger
18.10.2011 21:45 SSC Napoli - Bayern München (Champions League) 1:1 Kroos
23.10.2011 18:30 Hannover 96 - FC Bayern München (Bundesliga) 2:1 Alaba
26.10.2011 21:30 Bayern München - FC Ingolstadt (DFB-Pokal) 6:0 Petersen 2, Müller, Alaba, Rafinha, Usami
29.10.2011 16:30 FC Bayern München - 1. FC Nürnberg (Bundesliga) 4:0 Gomez 2, Schweinsteiger, Ribery
02.11.2011 21:45 Bayern München - SSC Napoli (Champions League)
06.11.2011 18:30 FC Augsburg : FC Bayern München (Bundesliga)
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustHomme või täna, vahet ei ole, 0 punkti saate ikkagi. FORZA NAPOLI!!!MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSiin on nagunii ca 270 lehte mõttetut risu ju. Paar lehte ei muuda enam mitte midagi. Olgu, luban et ei tule enne homset Napoli võitu siia "risustama".Olen see kes olen
Kommentaar
-
Et siis palun vabandust? Palun ära pane mulle bani kõikvõimas jumal Krantz? Enda arvamuse avaldamise eest ähvardatakse kohe baniga? poleks uskunudki et siin pool foorumit ainult eided pesitsevad Lihtsalt ei meeldi Bayern absoluutselt! Ja kus ma veel enda arvamust avaldama tulen kui mitte siia foorumisse?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustEt siis palun vabandust? Palun ära pane mulle bani kõikvõimas jumal Krantz? Enda arvamuse avaldamise eest ähvardatakse kohe baniga? poleks uskunudki et siin pool foorumit ainult eided pesitsevad Lihtsalt ei meeldi Bayern absoluutselt! Ja kus ma veel enda arvamust avaldama tulen kui mitte siia foorumisse?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar