Neiud, neiud, katsume nüüd olla !!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Eiei kallis Aramis, ma ei käi mitte selle pärast ringi trollimas et mul oma meeskonnas mingid jamad oleks, hetkel kõik suurepärane, ja kõike on loota, lootus sureb viimasena ju? Teeme nii et igaüks elab oma elu nii nagu ta ise seda tahab. Kõik vihkavad mind siin foorumis vist, aga tegelikult ma pole nii halb inimene üldse. Lihtsalt ma ei saa aru kuidas saab sellist klubi nagu Bayern fännata ja ma arvan et paljud ei saa aru kuidas saab nt Romat fännata. Aga selline see elu juba kord on, ei pea kõik meeldima ja ei pea kõigil rahus laskma olla. Vaatan et natuke kriitikat teeb teile ikka kohutavalt haiget. Sorry. Peace.
FORZA ROMA!!So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustEiei kallis Aramis, ma ei käi mitte selle pärast ringi trollimas et mul oma meeskonnas mingid jamad oleks, hetkel kõik suurepärane, ja kõike on loota, lootus sureb viimasena ju? Teeme nii et igaüks elab oma elu nii nagu ta ise seda tahab. Kõik vihkavad mind siin foorumis vist, aga tegelikult ma pole nii halb inimene üldse. Lihtsalt ma ei saa aru kuidas saab sellist klubi nagu Bayern fännata ja ma arvan et paljud ei saa aru kuidas saab nt Romat fännata. Aga selline see elu juba kord on, ei pea kõik meeldima ja ei pea kõigil rahus laskma olla. Vaatan et natuke kriitikat teeb teile ikka kohutavalt haiget. Sorry. Peace.
FORZA ROMA!!
Aga et asjas natukene sisu ka oleks, siis mis täpsemalt Sulle Bayerni juures nõnda vastumeelne on oo üllas F ?
Ja et veel natukene sisu tuua, siis kümne päeva pärast toimub maailma viimase aasta esimene liigamäng FC Hollywoodil.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustBTW (kas on olemas selline termin nagu counter-trolling ? )The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Aga et asjas natukene sisu ka oleks, siis mis täpsemalt Sulle Bayerni juures nõnda vastumeelne on oo üllas F ?
Algselt postitas PraS Vaata postitustHuvitaval kombel on kõik idiootidest fännid AS Roma fännid. Kokkusattumus vist.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Mnjah...ega midagi pole teha, kui inimeses on nii palju vihkamist. Ega see kunagi heaga pole lõppenud. Mina saan panna käe südamele, et ma ei vihka ühtegi klubi. Aga samas ma pole ka fänn selle sõna konkreetses mõttes. Mulle meeldib Bundesliga, Saksa koondis jne...
Bayerniga ma pean väga lähedalt läbi käima, sest tema on Saksa klubijalgpalli lipulaev ja see, kes meid Euroopas veab. Aga õnneks on ka Schalke ja Leverkusen jne jne... Et pole midagi, et ainult FC Hollywood. Ja teine asi on see, et München on üks mu lemmiklinnu. Ja üks vanemaid lemmikuid. Muuseas, ka Rooma kuulub sellesse nimistusse. Ja loomulikult Big Apple.
Kommentaar
-
Vihkamine on suur sõna, ma kasutaks parema meelega et ei salli. Sakslaste vastu pole mul midagi, paar head sõpra ka sakslased ja vägagi lahedad inimesed, aga nende jalgpalliga on jah nii nagu on. Samas nad on pakkunud mulle ka ühe maailma kõige ilusama hetke, mis seostub jalgpalliga, siiamaani on ilus vaadata 2006 aasta poolfinaali. Aitähh teile selle eest!
PS. Teie kapten on vinge mees.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSamas nad on pakkunud mulle ka ühe maailma kõige ilusama hetke, mis seostub jalgpalliga, siiamaani on ilus vaadata 2006 aasta poolfinaali. Aitähh teile selle eest!
PS. Teie kapten on vinge mees.
Westfalenstadionil toimus too mälestusväärne mäng, Saksa liiga staadionite üks uhkemaid väljakuid."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustIsiklik viha teie meeskonna vastuAlgselt postitas Francesco Vaata postitustVihkamine on suur sõna, ma kasutaks parema meelega et ei salli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustEeee äää öööö KÕIK!!!! Alustades Saksamaa jalgpallist lõpetades teie inetute särkidega ja kõik mis sinna vahepeale jääb. Luca Toni tegi vahepeal teie meeskonda natuke vastuvõetavamaks, aga te suutsite selle mehe ka perse keerata. AITÄHH!
Aga tõsisemalt- njaa... üsna tõsine ja sügav ja argumenteeritud põhjendus indeed...
Muide kuidas tol samal Tonil nüüd siis Serie A-s läheb ka liigutab mägesid or whaaa ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar