Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustmis ämmmmmm? Täpselt ju, parandasin ennast, et vihkamine on suur sõna. Mis siin arusaamatuks jäi ma ei saa aru.
Kommentaar
-
Arusaadav, et mõni meeskond ei meeldi.
Ei ole aga loogiline see, miks peaks minema selle tiimi foorumisse lolli möla ajama.
Mida siinsed sulle teinud on, et sa neid tüütamas käid?
Pole eriti meie süü, kui sa Romat toetad.
Me käime seal teemas paska ajamas või kuidas?
See, et sul paar head sõpra leidub, ei tundu tõene.
Niisuguse käitumismalliga inimesel ei saagi sõpru kunagi tekkida, sest lollus paistab reeglina välja.
Soccerneti foorum on vist ainus maailmas, kus mingisugustki administratiivset tegevust ei toimu.
Aeg on näidanud, et käituda võib ükskõik, mis moodi ja mitte midagi ei juhtu.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustSoccerneti foorum on vist ainus maailmas, kus mingisugustki administratiivset tegevust ei toimu.
Aeg on näidanud, et käituda võib ükskõik, mis moodi ja mitte midagi ei juhtu.
Aga põhimõtteliselt on Francesco käitumine umbes selline, et kui käib linnapeal ringi ja näeb, et kellegi müts talle ei meeldi siis läheb sõimab kohe täis...aga kuna kardab peksa saada siis elab need tragöödiad välja ainult siin foorumis
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustNoh vahepeal mõni bänn ikka pannakse
Aga põhimõtteliselt on Francesco käitumine umbes selline, et kui käib linnapeal ringi ja näeb, et kellegi müts talle ei meeldi siis läheb sõimab kohe täis...aga kuna kardab peksa saada siis elab need tragöödiad välja ainult siin foorumisSo self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustNiisuguse käitumismalliga inimesel ei saagi sõpru kunagi tekkida, sest lollus paistab reeglina välja.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Rot-Weiss Erfurt - Bayern Munich, streamid http://lshunter.tv/
Seis 0:2 (Kroos & Robben) ja II poolaeg kohe algamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSa räägid nii nagu sa tunneks mind idioot, tule ainult vastu mulle ja ma ytlen SULLE kui su myts ei meeldi mulle. kuigi tavaliselt ma olen viisakas ja arusaav väärarenguga inimeste suhtes siis sulle teeks küll erandi
EDIT: otsin kusagilt kaltsukast või kuskilt mõne võimalikult idiootse mütsi ka eraldi.
Kommentaar
-
No tõsiselt, mehed, rahuneme maha nüüd. See on üsna lapsik juba, mis siin toimub ! Ja kui on hirmus soov midagi korraldada, siis on teil võimalik üksteisele sõnumeid saata ja vältida "mul-on-pikem-kui-sul-ja-sinu-ema-on-nii-paks-et-tal-on-oma-gravitatsiooniväli" teemat.
Aitäh !
Aga et vähegi teemasse ka minna, siis teisel poolajal lisas Müller ühe värava ja päris mängu lõpus tegi Swaini seisuks 4:0
Kommentaar
-
Ma privaatsõnumeid ei tunnista siin...ikka avalikult las kirjutavad (miskile meilile vist saab saata isegi aga seda meiliaadressi ma niikuinii ei loe kunagi...spam-meilide jaoks see aadress mõeldud ainult). Ma usun, et teised tahavad ka näha mis klounaadsust ja enesealandamist see inimeseloom tegema hakkab...rahvale ikka tsirkust ja leiba vaja...nagu vanas ROOMAS öeldi.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustÄge kaklus. Häbi vaadata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar