Doll peaks tõesti kinga saama. Esimesel poolajal mängis Bayern kehvalt, kuid HSV neile eriti alla ei jäänud. Penalt see minu silmis ei olnud, kuid tõsi küll, ehk on asi replay jupitamises. Tõusite igatahes kolmandaks, ent Stuttgartil on veel mängimata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Eesti Päevaleht ilmub teisipäevast neljapäevani ning reedel ilmub mahukam nädalalõpuleht LP. Lehe toimetusse kuuluvad tunnustatud ajakirjanikud, kes teevad Eesti parimat ajakirjandust. Iga eestlane väärib tõde, läbipaistvat ühiskonda ja paremat homset päeva.
Krt ütlen ma
Kas need Münheni poisid on lambad või mis. Ise ostavad juba aasta aastalt tühjekas oma otseseid konkurente BL-s. Ismael, Buyten, Elber, Frings, Ballack ja Deisler.
Miks vinguda, kui ise samamoodi käitutakse. Vähemalt on need Londoni poisid nii tublid, et nad ei kõrvalda oma otseseid konkurente ostmise teel. Häbi Häbi Bayern.
Kommentaar
-
Ise oled oinas. Erinevalt Tselskist ei tegele meie turu solkimisega vaid üritame maksta niipalju kui keegi väärt on. Ja seda sellepärast, et sinu St-t-tud-tut-tu-dgard saaks selle raha eest endale ka korralikud uued mängijad osta. Kui aga jätkub Tselsilik lähenemine, et "10 milli..fa-fa taskuraha," ei saa sinu Studgardikene endale lõpuks isegi Viikmäed lubada kuna raha pole. Ja mis mõttes Tselsi ei nõrgenda oma otseseid konkurente? Sheva? Cole? Ballack? Drogba? Jätkan?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Jätkan ise.
Mikel, Robben, Chec, Makelele, Essien. Tselski on karjääri rikkumise tiim. Ehe näide on Sheva, keda jaanuaris tahetakse juba maha müüa ja David Villat asemele osta. Ma loodan, et Abramovich lahutusega oma 50% varandusest kaotab ja Tselski oma pumba juurest udu tõmmab.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustIse oled oinas. Erinevalt Tselskist ei tegele meie turu solkimisega vaid üritame maksta niipalju kui keegi väärt on. Ja seda sellepärast, et sinu St-t-tud-tut-tu-dgard saaks selle raha eest endale ka korralikud uued mängijad osta. Kui aga jätkub Tselsilik lähenemine, et "10 milli..fa-fa taskuraha," ei saa sinu Studgardikene endale lõpuks isegi Viikmäed lubada kuna raha pole. Ja mis mõttes Tselsi ei nõrgenda oma otseseid konkurente? Sheva? Cole? Ballack? Drogba? Jätkan?
Chelsea otsesed konkurendid on AC Milan, O. Mariselle, Bayern?
Eile küll veel Chelsea BL-s ei mänginud. Kas Drogba, Andrei ja näiteks P. Ferreira ostusummad oli kommirahad, et nad ei aidanud eelnevaid meeskondi majanduslikult?
Teie klubil on ju kombeks nn. suruda mängija poolt ja siis klubi on lihtsalt sunnitud mängija ära laskma suhteliselt odavalt.
Lame on kuulata sellist halinat, et issand noormehed Venemaalt ostavad meie eest mängijad ära.
Viimaseks ma ei oma klubi nimega VfB Stuttgart, kuid teie aga ostke ikka saksamaalt tublisi poisse ning esindage väärikalt BL meeskondi CL-s
Kommentaar
-
Boobek sina oled oinas
Chelsea otsesed konkurendid on AC Milan, O. Mariselle, Bayern?
Kas Drogba, Andrei ja näiteks P. Ferreira ostusummad oli kommirahad, et nad ei aidanud eelnevaid meeskondi majanduslikult?
Lame on kuulata sellist halinat, et issand noormehed Venemaalt ostavad meie eest mängijad ära.
Viimaseks ma ei oma klubi nimega VfB Stuttgart, kuid teie aga ostke ikka saksamaalt tublisi poisse ning esindage väärikalt BL meeskondi CL-sHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustEhedaks näiteks on Bayernis Pitza kes tahab 2 milli kuus (võin tiba eksida). Aga ta ei ole sellist palganumbrit väärt ja pealegi ei ole Bayernil onu Abrammi kes seukse raha kuskilt sokist välja sikutaks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmis valuutas sa seda motled? eekides? eurodes nuud oleks ikka see palk aastasHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ei viitsi tsiteerida. Stuttgart ei vaja suuri ega ka väikeseid oste, et liigatabelis kõrgel olla. Saame omade poistega meeldivalt hakkama.
Las maksavad suuri üleminekuid seda parem väikestele klubidele. Otseloomulikult on nn. teised eliitklubid kadedad, et neil endal sellist kommionu varnast võtta pole. Samas pole ma peale Bayerni onude hala kellegilt teiselt nii lolli juttu kuulnud. Ohiti ju kevadel ka, et võetakse vaene Michael neil käest ära ja värki.
Soovitus ka: kui tahab see peruu poiss ilusat palka saada siis andkem mängumees Rudile, küll tema juba hoolitseb et patsiga poiss Schalkes mänguaega saaks.
Kas tõesti Drogba ja Ferreira 20 milli ja mõni peale ei aidanud nende eelmist tööandjat?
Kindlasti on Andrei ja Carlos seda raha väärt. Probleem on selles, et antud klubisse nood poisid eriti ei sobi. Kas Makaay oli pea 20 milli väärt mõni aasta tagasi?
Kommentaar
-
Ei viitsi tsiteerida. Stuttgart ei vaja suuri ega ka väikeseid oste, et liigatabelis kõrgel olla. Saame omade poistega meeldivalt hakkama.
Las maksavad suuri üleminekuid seda parem väikestele klubidele. Otseloomulikult on nn. teised eliitklubid kadedad, et neil endal sellist kommionu varnast võtta pole. Samas pole ma peale Bayerni onude hala kellegilt teiselt nii lolli juttu kuulnud. Ohiti ju kevadel ka, et võetakse vaene Michael neil käest ära ja värki.
Soovitus ka: kui tahab see peruu poiss ilusat palka saada siis andkem mängumees Rudile, küll tema juba hoolitseb et patsiga poiss Schalkes mänguaega saaks.
Kas tõesti Drogba ja Ferreira 20 milli ja mõni peale ei aidanud nende eelmist tööandjat?
Kindlasti on Andrei ja Carlos seda raha väärt. Probleem on selles, et antud klubisse nood poisid eriti ei sobi. Kas Makaay oli pea 20 milli väärt mõni aasta tagasi?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Mul tekkis küsimus lugedes seda PraSi postitatud artiklit. Miks see Werder nii vähe pappi saab teleõiguste eest? Nii palju, kui mina kuulnud olen, siis Saksa klubid pidid just kõige rohkem raha kokku kraapima CL-is mängides. (Kuskil mälusopis on selline fakt, et Saksa klubidele anti mingil põhjusel rohkem raha) Oskate selle kohta midagi öelda?
Bayern on minu teada olnud alati kooner suurel turul ja praegu mängivad mingeid maailmapäästjaid. Eks nad siis astugu G-14 välja loogu liit väikeklubide kaitseks. Jälgin huviga.
Muuseas kuidas Saksamaal nende maksudega on? Galliani arvas, et Itaalia ei saa näiteks sellepärast varsti Inglismaa ja Hispaania klubidega konkureerida, et peab palgast rohkem makse maksma.
Kommentaar
-
Mul tekkis küsimus lugedes seda PraSi postitatud artiklit. Miks see Werder nii vähe pappi saab teleõiguste eest? Nii palju, kui mina kuulnud olen, siis Saksa klubid pidid just kõige rohkem raha kokku kraapima CL-is mängides. (Kuskil mälusopis on selline fakt, et Saksa klubidele anti mingil põhjusel rohkem raha) Oskate selle kohta midagi öelda?
Bayern on minu teada olnud alati kooner suurel turul ja praegu mängivad mingeid maailmapäästjaid. Eks nad siis astugu G-14 välja loogu liit väikeklubide kaitseks. Jälgin huviga.
Muuseas kuidas Saksamaal nende maksudega on? Galliani arvas, et Itaalia ei saa näiteks sellepärast varsti Inglismaa ja Hispaania klubidega konkureerida, et peab palgast rohkem makse maksma.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar