Dante! Bayerni mees!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
No mehed ... ärge nüüd nii äärmustesse ka laskuge ! Ühel hetkel kannate mehi kätel ja siis vannute maapõhja.
Kui asi ühe lausega kokku võtta, siis Bayerni mängu nõrkus on kompaktse ja hästiorganiseeritud, kvaliteetse kaitse lahtiharutatmine (mis ei tohiks vast kellelegi üllatus olla). Vaatasin teist poolaega ja pendlaid, kaitses olid vastased väga hästi organiseeritud ja vahel oleks pidanud kiiremaid ja otsesemaid lahendusi otsima ilmselt. Robbenil polnud sihik ka eile eriti paigas just, oli teisel mitu väga head võimalust, aga küll läks mööda või suutis väravavaht oma ära teha.
Neuerile suurimad tänud eilse edasipääsu eest, tegi mitu tähtsat tõrjet mängus.
Nüüd siis finaal ees !!
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSitt on vaadata meeskonda, kes ei viitsi mängida. Algus oli täiesti teistsugune muidugi, aga lõppu ei saanud kiita kohe üldse.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustOi kohtunik, oi kohtunikOlen see kes olen
Kommentaar
-
Mina oleks väga õnnelik eilse tulemuse üle ja kiidaks nii treenerit kui ka mängijaid. Kui jälgida statistikat, siis Bayern ei võida seda satsi viimasel ajal ja sama juhtus ka nüüd. Ent ikkagi võeti maksimum ja pääseti finaali. Või arvate, et eelmised mängud polnud olulised ja alavorm jne. Olen kindel, et vastane oli motiveeritum kui ei kunagi varem ja seetõttu on tulemus eriti väärt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar